bebegimle_ben hilalaselll4 ya hamilelik testi yaptim ama dpo 8 deyim erken galiba yaptim benim de goguslerim 3 gun asiri sizladi kasigim batti artik bu ay hayirlisi ama hamile degil cikti testim sorma
bebegimle_ben hilalaselll4 valla 3 gundur var bende hafif kasik batmasi ama testinerken yaptim galiba hamilelik 30 unda bir daha yapicam bakalim
hilalaselll4 @duygunisa @birdenizanasii @bebee1 @bebegimle_ben @sseymamoms Kızlar regle 8 gün kaldı gene tutamadm kendimi testim böyle çıktı sanki incecik bir çizgi var görüyor musunuz telefonda pek görünmüyor dünkinden daha koyu değil mi
birdenizanasii hilalaselll4 askım göremedim ya. Ama ışık kötü belki o yüzdendir. Aydınlık bir yerde çeksen daha net görünür 🤍
hilalaselll4 hilalaselll4 @gunes111 canım bakar msn sence çizgi var mı dün yapmıştım 8 gün kala sanki çok ince bir çizgi var yakınlaştırınca
bebegimle_ben bebegimle_ben hilalaselll4 benimde gogsum hasas baya kasigimda arada batma var ama bugun yaptim negatif cikti dpo 8 deyim erken yaptim sanirim 40 unda bidaha yapicam bakalim vucut ne doycek