Smtpll Kızlar yarın sabah doğuma giriyorum inşallah dualarınızı ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim 🙏🥹
Havin49_ Smtpll hadi gözün aydın Cnm hiç korkma Allah’ın izniyle kolay geçer kayısı hoşafı yapın ki bağırsaklarınız çalışsın ve kuru incir oda güzel süt yapıyor ben sezeryan oldum ilk gün hemen sütüm geldi böyle şeylerden de korkmayın
fundiiim Smtpll kolaylıkla geçsin doğumum canım sağlıkla bebeğine kavuş inşallah bol bol dinlen beneğine temas et ikiniz için en ii gelen temas olacak
betulco Ay ay taze anneler sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah bebekleriniz güzelliklerle gelsinler💝 ben nisanda doğuracağım o yüzden bi tavsiyem yok dualarımdasınız🤲💝
oznur1605 Rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benımde çarşamba günü ve ilk dogumum korkuyorum bütün duygular bir arada şuan 🙈🙄
tvlbyk Smtpll Ayy bende bir haftadan beri hastanede yatıyorum erken doğum riskim var diye Allah yardımcın olsun inşallah o psikolojiyi anlıyorum hem heyecanlı hem tedirgin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️🌸