dnzdmrn beyzzsenturkkk ayy maşallah erkenden kafanız rahatlamış valla darısı bizim de başımıza o zaman 🙏
beyzzsenturkkk dnzdmrn 2. gebeliğim ilkinde de erken hazırlamıştım ona rağmen eksik coktu ve insan ağırlaşıyor hep aynı enerjide olmuyorsun o yüzden ne kadar hızlı o kadar iiyii
laddybug dnzdmrn 29. Haftadayım hala bişey almadım ama benim 2. hamileliğim ilki ile aralarında 3 yıl var o yüzden alacağım şeyler sayılı pek acele etmiyorum ilkinde 16. haftada başlamıştım
doimom dnzdmrn yani son zamanlara zaten aldıklarının yıkanıp ütülenmesi hazırlanması hastane çantası kalıyor ağırlaşma da oluyor, şuan 30.haftamdayım önümüzdeki hafta yıkama ütüleme işlerine başlamayı planlıyorum
anneadayii__ 23 haftalık hamileyim odasının boyasını, panelini yaptık bitirdik mobilya da 15 gün içinde gelecek, eşya olarak da bebek arabası ve bi kaç küçük parça kaldı
seher_3590 dnzdmrn ilk gebelikse başla canım anca biter ilk hamileligimde bende 15.haftada başlamıştım
karpuss dnzdmrn ben cinsiyeti belli olduğu anda almıştım tüm tekstil ürünlerini. Odası, arabası VS kaldı onlarada karar veremedim daha sanırım son aya kadar da karar veremicem 😅😅
tortillam_ Haftadan sonra almıştım. Ha indirime giren büyük bir eşyalar olsa belki 20 den önce alırdım
nurakkoyun06 Benim ikinci gebeliğim. Bu sebeple her şey şuan hazır. 29 haftalığız🌸 Hastane çantası hazırlığı yapmadım sadece aldım ama yıkayıp koymadım henüz erken diye düşünüyorum. Çok fazla valiz de beklemesin diye 34. Haftalarda hazırlamayı düşünüyorum. İlk hamileliğinizse şimdiden başlayın bence çünkü gerçekten ancak yetişiyor.
annekiz6141 dnzdmrn erken degıl bence ben kızımda 11+6 cinsiyetin kesin olduğunu öğrendiğim andan ıtıbaren aldım sureklı köşeye attım ıyı kı de öyle yapmışım 🥰 toplu sekılde alısverıs bana çok maalıyetlı gelıyor ya bılmıyorum 🤷♀️
buse2507 dnzdmrn bende o haftalarda başladım canım herşeye zam geliyor bence erken değil😇 bebek bakım ürünlerinden başlayabilirsin bence