hanega Adetime 4-5 gün var bugün sadece peçeteye vuran açık venkli pembe kan ama çok çok az geliyor bu yerleşme kanaması olabilir mi yerleşme kanaması nasıl oluyor
egeemomms hanega olabilir ilk hamileliğimde 3 gün önce dediğiniz gibi leke gelmişti bu gebeliğimde de adet günümde kahverengi leke geldi
asil15 hanega genelde regliye 2 3 kala oluyur artı regli günü ve sonrasında da 2 3 daha devam edebiliyor
kaplanseren hanega tam regl günü kahverengi akıntım gelmişti, regl oldum sandım ped taktım ertesi gün yine çok hafif sarımsı akıntı geldi. Sonrasında 5 gün boyunca hiçbir kanama akıntı vs olmadı test yaptığımda pozitif çıktı. Akabinde doktora gittim 5 haftalık gebeymişim
gulten_1 Benm adetimden dört gün önce böyle leke yaşadım tüp bebek transfer olduğum için hemen Dr a bilgi verdim progesteron iğne başladı leke 2 gün sürdü kesildi 4 gün sonrada yani adet günü beta 80 çıkmıştı
gulten_1 Uzan, bikaç gün dinlenmeye çalış iş yapma, progesteron, folik devam et tuvalette ıkınmamaya çalış, sıcak değil ılık duş önermişlerdi,bana böyle şeyler söylemişlerdi umarım güzel haber alırsın
brcukrkmz Bende adet olcam sandım adete 3 gün kala leke geldi koyu renktti ama hamileymisim ilk gebeliğim de 10 gun kala pembe gelmişti
tsknbbk brcukrkmz merhaba benimde şimdi adetime daha 13 gün var bugün kanamam oldu ilk defa böyle oldu anlamadım sizinde on gün öncesinde olmuş nasıldı kaç gün sürdü
asil15 hanega çıkabilir benim regli günü bile çıkmamıştı 3. gun çok silik öğrendim ama yarin sabah yinede ilk idrarla yapın bi
gulten_1 hanega yapma desekte test yapacak gibisin istersen bi yap bak 😊 merak ediliyor çok haklısın beklemek zor karar da senin
oguzkaann hanega olabilir benimde adetime 4 gün kala kahverengi lekelenmem oldu bir kaç saat kadar gelip kesildi
hanega gulten_1 rgl miyim adet mi oldum acaba anlamadım benim hep düzenlidir genelde ilk kez böyle bir şey oldu bilen annelere sorayım dedim
gulten_1 hanega regl olsa yoğun gelirdi leke tarzı olmazdı ama yerleşme bile olsa hemen hormonları etkilemiyor beta hCG de çıkmayabilir sonuç seni yanıltır bikaç gün belke derim inş güzel sonuç alırsın 🤲🏻
gulten_1 hanega yerleşmeye benziyor benm de sadece peçeteme sürülmüştü akan bi durumu yoktu iki defa aynı şeyi yaşanadım ama ilaçlarla kesildi umarım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz, umutlu olalım Allah büyük 🤲🏻 düşünmemeye çalışvakit geçirebileceğin şeylerle ilgilen ben genelde telde konuşuruyrm ona iyi gelebilecek şeyler tüketmeye çalışıyrm kanamam da geçtiği için iğne yaptırmaya hergün çıktığımdan hergün az da olsa hava almış okuyrm az kaldı ama zaman yavaş ilerliyor sanki
gulten_1 su1267 lekelenme olunca kan sulandırıcı hemen kesildi benm bırak dedi dedi. Progesteron 200 mg sabah akşam kullanıyrm gün içinde de progesteron iğne var