nurr19 Sonuçlarım böyle çıkmış doktora gitmeme daha 2-3 hafta var, ikili test sonucundan anlayanınız varsa bakabilir mi bir de cinsiyetle ilgili bir ibare yok değil mi cinsiyeti de öğrenmedik daha 14. Haftadayım
ecemk94 nurr19 grafik olmadan ikili testte yorum yapılmıyor. Erken gitme şansınız varsa gidip direkt sonucu öğrenebilirsiniz. Grafiği sadece doktorunuz açabiliyor. İkili testte de cinsiyet belli olmuyor
nurr19 TKumsall Aylık kontrole gidiyorum, cinsiyeti de beraberinde öğrenebilmek için 16,17. Haftaya denk getirmeye çalışıyorum sürekli doktora gitmenin bi anlamı yok bence
victorya Yani olumlu gibi yeşil işaret var Ben kendiminkine baktım da ben de 2 falan yazmıyor Doktor temiz az riskli gruba giriyorsun demişti bu salı daha gittim Herhalde seninki de öyledir
nurr19 victorya Bebeğin sağlıklı burun kemiği ve ense kalınlığının normal olduğunu söylemişti, hatta bu testi bile yaptırmamı istemedi, aldırmayacaksan eğer testleri yaptırmana gerek yok dedi içim rahat etsin diye en azından ikili olanı yaptırmak istedim
eni67 Burdaki sonuçla risk anlaşılmaz asıl risk raporu doktorda dır Rabbim sağlıklı evlatlar nâsip eylesin hepimize
TKumsall gizemli00 banada öyle dediler ama 6 gün sonra gittim çocuğu götürmek için sordum çıkmıştı gösterdim
gizemli00 TKumsall hm iyi bari normalde bende tam 2 hafta olmadan gidecem iki haftaya 3 gün önce gidecem cuma günü eşim ozamna izinli inşallah çıkar olurda bakar