aysima56 bebegimle_ben cane şimdi pik oldu ne zaman testime sadece tek çizgi olur bide test yapmaya devam edim mi
bebegimle_ben aysima56 canim resmi varmi eger pikse esinle birlikte ol 3 gun arka arkaya testi at bakaiyim canim benim ❤️
azra19 @“defneninaannesiiiii”#p39254457her zaman t c den koyu olmaz aynı rengi yakınsa o da pik sayılır senınkı gayet ıyı 🥰
defneninaannesiiiii Deletedmom_878 yok kuzum değilimdir doktorum çarşamba yumurtan çatlıyor dedi bana ben o yüzden Salı çarşamba perşembe değerlendirdim bugünde Ovulasyon testi yaptım pozitif görünce değerlendirdim hangisi tutarsa artık :)
defneninaannesiiiii Deletedmom_878 birşey diyim mi Ovulasyon geç gösteriyor doktorumun bana yumurtan çatlıyor dediği gün çarşamba ta düşün ben teste güvensem bugüne kadar bekliyorum geç gösterdi yani
defneninaannesiiiii bebegimle_ben yok hamile değilim canım doktorum ta çarşamba yumurtan çatlıyor dedi Ovulasyon testine bugün yansıdı ben o yüzden pazar Salı çarşamba perşembe birde bugün değerlendirdim , elimizden geleni yaptık umarım tutunmuştur bebeğim :)
Deletedmom_878 defneninaannesiiiii yaa anladım aşkım ben görmedim pik gebe de değilim test yaptım diğer aya artık
bebegimle_ben defneninaannesiiiii insallah canim dua edicem sana guzel haberlerle dpo saymaya basla insallah
defneninaannesiiiii bebegimle_ben inşAllahh canım Allah razı olsun 🙏🏼 hepimize en kısa sürede inşAllah 🥰
defneninaannesiiiii Deletedmom_878 yaa en kısa sürede gebelik elde ederiz inşAllah canım ovulasyona devam edecekmisin , yumurtlama görmediğim için ben doktora gittim Klomen verdi belki deneyebilirsin bu ayda yumurtlama göremezsen
Deletedmom_878 defneninaannesiiiii yok aşkım testle devam etmeyecem gebelik oluşmazsa belli süre sonra giderim biraz zaman geçsinde
bebegimle_ben defneninaannesiiiii amin canim ama paylas test yaparken benimle valla merakla bekliyorum insallah canim dua edicem