nazliozanemre Kızlar en ucuz bebek market Instagram hesabından bebeğiniz için alışveriş yaptınız hesap güvenilir mi ürünler kaliteli mi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
atesvesu nazliozanemre 2 hafta önce siperis verdim geldi kumaşı pamuklu güzel bana biraz kalıpları küçük geldi sanki
lala_666 Doğum nisan ayında olacak. Ben bebek kıyafetleri, emzik falan almaya başlayayım mı? ‘Olmaz, nazar değdirir’ diyorlar.” Yardım edin kızlar
Cansuuuucan lala_666 33 haftalık hamileyim Kasım ayı indirimlerinde başladım alışverişe iyi ki de öyle yapmışım sırayla ve indirim oldukça aldım herşeyini hem çok uyguna geldi bi çok şey hemde yormadı beni maddi manevi olarak bence alışveriş konusu son zamanlara bırakılmamalı
atesvesu lala_666 ne nazarı canım al yavaş yavaş başla aha ani bir durum oldu ne olacak madem nazardan korkuyorlarmis onlara gösterme aldıklarını 😅
lala_666 atesvesu hahaha 😂 haklısın 🥹 teşekkür ederim Türkler daha modern düşünüyor Azerbaycan da nazar var nazar var diyerek bizi də korkutuyor büyükler
atesvesu lala_666 tamam nazar var evet canım ama bu kadar korkutmaya gerek yok bebeğin doğacak kapalı kutuda buyutmeyeceksin sonuçta
Ziyangillerrr_ lala_666 Doğumum haziranda olacak herşeyi özelliklede pahalı olanları aldım bir her ay bir eksiğini tamamlıyorum bence geç bile kalıyorsunuuz biran önce başlamanızı tavsiye ediyoruuummm