esme3066 İlk doğumum normal yolla oldu. O nedenle gecelik olan pijamayı hiç kullanmadım. Sonrada gereksiz bi alışveriş oldu. Ama bu doğumumda sezeryan olacağım. Acaba pijamalı takım dikiş yerini rahatsız eder mi? Deneyimli olanlar fikir verirse sevinirim
ipekmom_ esme3066 2sezaryen oldum alt üst takım pijama aldım gayet rahat ettim bi sıkıntı olmuyor dikişlere canım
badeninkardesi esme3066 pijama takımı giymeyin. Gecelik tarzı elbise gibi önden düğmeli olsun mutlaka. Sezaryen yerini rahatsız ediyor alt pijama. İlkinde tecrübe ettim çünkü🩷
aylin_a esme3066 pijama takımıyla ilk birkaç gün zor oluyor. Dikişe zarar yok evet ama ağrıdan o pantolonu giyip çıkartmak çok fena oluyor. Birkaç gün gecelik sonra pijama takımı tercih ettim ilkinde, bu sefer de aynı yapacam.
laytek06 Bende ilkkez olacağım sezeryan çevremdeki herkes banada elbise şeklindeki gecelikleri önerdi ilk iki gün daha rahat olduğunu söylediler bende onlardan kullanacağım :)
esme3066 Hımmm. Şu an bende bi kararsız kaldım. İlkinde yetişkin bezi alıp göbeğime kadar da çekmiştim. Bunda onu da yapamam sanırım
ozturkkpnar esme3066 ilk dogumum sezaryandi ve yanima 3 takim alt ust pijama almistim asiri rahat etmistim ilk ayaga kalkmak zaten zorlu ve sonrasinda bol bol yuruyus yapilmasi gerekiyor o an kendini ayaga kaldirdigin ve adim atabildigin icin dua ederken bide ustunu duzeltmekle ugrasmak istemiyor insan bence, dikis yerinede denk gelmiyor lastik oldukca rahat bir tercih bence.
kizmizimavi esme3066 Bana hastanede pijama giydirtmemislerdi gecelik olacak demişlerdi ama alt üst takım kullanıp memnun kalanlar da olmuş. Gecelikle çok rahattı açıkçası
Sudedemirer Benim ikinci sezeryanım olucak biirincidede alt üst almıştım bundada alt üst aldım çünkü şubatta olacak doğumum birincide şubatta olmuştu soğuk olacagı için elbise üşütür bence yazın kullanılabilir ama kışın bence alt üst daha mantıklı dikiş yeri zaten baya aşşagıda oluyor pijamalar genelde göbegin deliginin üstünde oluyor sorun olmuyor
beyzasmom esme3066 benim de ilk doğumum sezaryen oldu lohusa takımı almıştım pijamanın belindeki lastik ayarlanabilir oluyor hiç sıkmadığı için çok rahat etmiştim
hep_acemi_anne esme3066 bende alt üst takım almıştım, sezaryen olacağımi bilmiyordum, ama giyince lastik kısmını göbeğime kadar çektim , sonraki günlerde pijamaları hep mideme kadar çekince acitmadi 😂
Kbr2301 esme3066 ilk dogumumda alt ust takim ust kismi dugmeli olanlardan tercih ettim cokta rahatti zaten kanama vs cok olmuyor zirt pirt biri gelip kontrol etmiyor gecelige hic gerek yok gecelik olsa yatarken kalkarken yukari cikacak vs bence cok rahatsız