momelif1 Kızlarr biz 18+3 haftalığız 2 gün önce bir kıpırtı hissettim gibi ama emin olamıyorum🙈 İlk nası hissettiniz bu haftalarda hissedilir mi??
Ziyangillerrr_ momelif1 Evet canım bi 5-6 gün önce hissettim önce böyle kayma gibi birşey hissettim sonra etim seğirdiiii bizde 18+6 olduk🤣
asya8melek momelif1 üçüncü gebeliğim ama hala hiçbir şey hissetmiyorum ilk gebeliğimde bile bu haftalarda çoktan hissetmiştim 🫠
ayyserella momelif1 ben öncesinde küçük küçük hissettim, 18. haftama girince net hissetmeye başladım şuan 19+0 ım. 🥰🥰
senaakck Bende o haftada dediğin gibi hissettim şimdi 20 haftalığız her gün değil ara ara özellikle gece bi kıpırtı oluyor onun dışında cok hissetmiyorum
ozdemirayca 18+5 sanki karnım içten gurulduyor gibi ama nasıl hissederim yada hissediyor muyum anlayamıyorum da kelebek kıpırtısı veya balık yüzermiş gibi hissedilir deniyor genelde benim hissettiğim ne 😂
irmb momelif1 2. Gebeliğim 16 haftadan beri hissediyorum 20 haftalığız şuan ama ilk gebeliğimde 18-19 haftalarda hissetmiştm