anonim51 yurdgul hakkında hayırlısı olsun inşallah 33_34 haftada doğum yapanlar var belki daha erken yapanlar oluyor sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah 🐣
yurdgul anonim51 insallah canım çok Sagol. İnsallah bizde sağ Salim alır geliriz kızımızı🌸 Rabbim cümlemize kolay doğum nasip eylesin inşallah 🙏
winnie_the_pooh ilayy1409 3-4 gün önce nst ye girdim sıkıntı yok dedi doktor. Ama kasılmaya devam ediyor sürekli
winnie_the_pooh tugbaustuntas evet önceden bende de ağrı olmazdı şimdi hafiften ağrı da eşlik ediyor. Umarım erken gelmez bebişler 😅
tugbaustuntas winnie_the_pooh benim 36. Hafta seninki daha erkenmis inşallah gelmez daha bugün çok yürüdüm galiba belim kasığım çok ağrıyor yorulduğum içindir diye önemsemiyorum inşallah o yüzdendir🥲
irmairma tugbaustuntas 36+5 olduk çarşamba 37. Hafta kontrolümüz var bakalım ne diyecek herşeyimiz hazır bekliyoruz 💙 59 ile hamile kaldım 14 kilo aldım
winnie_the_pooh tugbaustuntas çok yürüyünce bel ağrısı oluyor. Düzenli kasılma olmadığı sürece şimdilik korkmaya gerekiyor gibi 😅
byzkhn tugbaustuntas 38 haftalık oldum bugün 10 kilo aldım toplam 2 şubata gün verdiler ama ara ara kasıkta sancı hissediyorum ve her gece mide bulantım oluyor 🥲
Cicilininkini tugbaustuntas 35haftalıgım 4kilo aldım artık sıra bizim ama sıra bizim olunca gecmiyor ki zaman anlamadım buu işten bişeyy 😎😎😎
Cicilininkini tugbaustuntas evet ilk 5ay 7kilo verdim sonra 6 aldım 32de kusmal bidaha tekrarladı 2haftada o iki kiloyuda verdim suan 4kiloyla devam ama sükür bebegin kilosunu bazı cihazlar görmüyor ama haftasıyla uyumlu saglıklı ilerliyor deniyor