2bebekbiranne55 tugbaustuntas 35 haftalığım 6 kilo aldım bebiş 13 şubatta bizimle inşallah ben 9 ay iştahsız zorla yiyorum o 6 kilo da karnımda sanırım kendim zayıfladım gören herkes hamile kaldığından saha zayıf duruyorsun diyor ama bide bana sorun diyorum keşke yiyebilseydim 2. Gebeliğim ilki de aynıydı bu gebelik de aynı geçti 🥹
tugbaustuntas 2bebekbiranne55 kilo almamanız sizin sağlığınız için daha iyi ama öyle düşünün ben şimdi nasıl vericem bu 17 kiloyu onu düşünüyorum hareketlerimde kısıtlanıyor baya kilolu olduğum için 🥹
tugbaustuntas Yazmelegi_ sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallahhh benim ilk olduğu için çok heyecan korku varr inşallah atlatacaz🤭🌸
AslanEge tugbaustuntas Yarın sabah 9da Allah nasip ederse sezaryen inşallah stres heyecan bir arada sizde inşallah hemencik sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın 💕💕💕
tugbaustuntas AslanEge ay bekliyoruz doğum hikayenizi en kısa sürede😍 inşallah ağrısız sızısız bitirirsiniz günlerinizi🤲🏻
2bebekbiranne55 tugbaustuntas oy kuzum verirsin Allah’ın izniyle vermesen de dünyaya bi can getiriyorsun bende şuan 82 kiloyum 🥹 ama fiziksel yapı olarak asla o kadar görünmüyorum sıkma canını sakın 😊
Busranur_mnts tugbaustuntas yiyom hepsini genel olarak ya yapısı öyle galşba detaylıda kafası küçük 1 hafta geri dediler en son çarşamba gittim işte 2 hafta gerilik var dediler 2250ydi
tugbaustuntas Busranur_mnts sende minyonsan ondan da olabilir yada babası minyonsa ona da çekmiş olabilir minicik gelecek o zaman desene🥹🥹 ben 1800 kilo doğmuşum 32. Haftada şimdi maşallahım var bebekliğimde de öyle yanaklarım dombik dombikmiş o yüzden canını sıkma minik çıtı pıtı bir kız olacak belkide😍🌸
prenseslerblogg tugbaustuntas bende 37+3 teyim 11 kilo almışım bebiş 3175 kilo 2. Hamileliğin bence onun etkisi var ilkinde 25 kilo almıştım 🤣
tugbaustuntas prenseslerblogg maşallahh bebişin kilosu çok güzel peki doğumdan sonra verdiniz mi kiloları🥲
Papatya05_ prenseslerblogg ilkinde 25 kilo aldım bunda dikkat ettim 36. Haftadayım 10 kilo aldım doğuma 3 hafta var doktorum 39 haftada sezaryen olursun dedi artık bakalım bu 3 haftayı da 1 2 kiloyla kapatsam gayet ideal kiloda bitirmiş oluyoruz
Busranur_mnts tugbaustuntas ben 154üm evlenmeden 52ydim 68le hamile kaldım babası da 178 ortalamadayız kilolu da değiliz ondandır büyük ihtimal de doktor da öyle dedi de bazı annelerin o haftalardaki bebek kilosunu görünce minnoş bizimki dşyorum 😅
prenseslerblogg tugbaustuntas evet vermiştim en son 63 e kadar indim tekrar hamile kaldım diğer başlangıç kilomda 61 di zaten ben vajinal doğum yaptığım için 2 buçuk 3 ay sonra reformer pilates ve diyete başlayıp vermiştim zaten birazda doğumda gitmişti öyle denkleştirdim kendinizi üzmeyin bu süreçler geçici bebeğinize odaklanın ayrıca emzirmek de kilo verdiriyor bol su yürüyüş diyet herşeyi yapabilirsiniz 🫠
tugbaustuntas Busranur_mnts olabilir canım hemen hemen aynı kiloda hamile kalmışız bende 70 le 4 haftalık öğrenmiştim boyumuzda yakın 158 🥲 sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil mamalar çok çabuk toparlıyor ekstra mama da kullanırsın
tugbaustuntas 2bebekbiranne55 bende öyle aşırı aşırı kilolu değilim 87 kiloyum boyumda kısa ama aşırı göstermiyorum bacaklarım kalinlasti biraz bide karnım büyüdü ama ister istemez hareketler gerçekten kısıtlanıyor ilk 3 ay kilo bile vermiştim ne olduysa 5. Aydan sonra oldu😂 sağlıklı olsunda veririm inşallah kiloları
Busranur_mnts tugbaustuntas sütüm yeterse mama vermem ya bakalım artık sağlıkla kolaylıkla gelsinler de 🤭
ozlm199393 Ben 58 ile hamile kaldım 72 kiloyum şuan bebekte 36+1 de 2983 gramdı nasıl sizce kızlar ve yüzünü kapatmış normal doğum pozisyonunu almış artık dedi doktorum erken doğar mı korkuyorum ikinci doğumum
tugbaustuntas ozlm199393 sende bi belirti yoksa erken gelmez canım inşallah zaten kilosu falan çok iyi küveze girmez inşallah şimdi doğsa bile
2bebekbiranne55 ozlm199393 bende dün gittim 35+1 2830 dedi ultrason 300 gram az da olabilir fazla da olabilir dedi aynı şekil asla kendini göstermedi 🤣 benim sezeryan 13 şubatta kavuşuyoruz bence gayet normal sağlıkla gelsin