heidegirl Semanur_71 aynısı değil ama benimde ilk bebeğimde benzerini kullandım aşırı rahatlatmıştı bebeğimi çok seviyordu gündüz uykuları hep bunda uyutuyordum
erikarpuz Semanur_71 aynısını aldım bir iki hafta yattı artık yatmıyor 😞 huysuz benimki ama alışırsa büyük rahatlık çok kolay taşınıyor katlanıyor
Hulo2105 Semanur_71 bu hamak elim ayağımdı. 1 aylıkken aldık ilk zamanlar hiç istemedi ama 6. Ayda bi alıştı 15. Aya kadar öğlen bunda uyuttum hep. Hatta arada gece de bunda uyuyordu yani alın aldırın. Tatile giderken bile yanımıza aldık plajda yattı uyudu
Semanur_71 Kizlwr bundan yada benzeri kullanan var mi ikinci bebeis icin aldim ea benim mobilya var oda pek sallanmiyor gazli ne olursa sallanmak istedifinde rahatca sallarim hemde salona falan yanima koyarim diye dusundum
Ziyangillerrr_ Semanur_71 Canım evet abimin oğluna almıştık zamanında kolik bebekti bunu aldıktan sonra garip bir şekilde uykuları vs düzene girdi
2bebekbiranne55 Semanur_71 direk park beşik aldım anne yanı bilmiyorum ama küçük beşikler 4 5 bin tl e bebekten parkı 4 e aldık düşmüştü fiyatı ama bende bu hamaklardan gördüm eğer ki büyüğü sorun yaratırsa ufak şekilde bu hamağı almayı düşünürm
Semanur_71 heidegirl cocuk dusecek gibi olur falan dediler bende bilemedim konu actim. Ama rahat olurum givi geldi baba da geni dogdugunda da yatar diye dusunuyorum emzrdikden sonra yatirsam yanima iyi olmaz mi sizcede
Semanur_71 Anensinkuzusu_35 yaa ay sevindim iy ki almisim yeni dogdugunda icine battaniye sermem gerek var mi ki
heidegirl Semanur_71 zaten dönemeyen bebek nasıl düşsün ilk 3 ay gönül rahatlığıyla kullandım sonra dönmeye başlayınca uykudan uyanınca dönmeye çalışınca dengesini bozunca düşecek gibi oluyordu iyice hareketlene kadar kullandım be
Anensinkuzusu_35 Semanur_71 ben içine sünger yatak yaptırdım yakınıma yastık koyup yatırıyordum üstünede mevsim hangisiyse o battaniyeden koyabilirsin
erikarpuz Hulo2105 ayy ben de anneme koydum kullanmıyor diye, 3 buçuk aylığız o zaman geri alayım belki alışır 🥰
Hulo2105 erikarpuz alışır tabi biraz aklı ersin hoşuna bile gidecek. Valla ben bunsuz anneme gitmiyordum öğlenleri resmen kurtarıcı 2 dk içinde uyuyordu
busrabaskal Semanur_71 ay bu benim tek kurtarıcım oldu bebeğim kolikti bunla uyuturdum.gittiğim heryere götürdüm
Gokturkmom_ Semanur_71 Çok rahat oluyor kesinlikle💙 Gaz sancısına da iyi geliyor .Dönmeyi bilmezken hep içinde yatırdım dönünce uyutup yatağına aldım.
Semanur_71 Gokturkmom_ cok sevindim kiz insallah bende memenun kalirim secer insallaj oglum yatirmak nasil olur