ylmzllts Arkadaşlar 15 hafta 5 günlük hamileyim. Gebe kaldığım günden bu yana sadece 1 kilo civarında aldım. Karnım çıkmadı, sizlerin karnı ne zaman belirgin olmaya başladı? Karnımın çıkmamış olması normal mi?
nursenasu27 ylmzllts e normal canım o haftalarda ben kaç kilo verdim 7 ay olmadan hâlâ 56 58 kiloydu sonradan bi aldım kiloları dehşet şimdi kocaman maşallah çatlaklar oldu 78 kilo olduk doğuma kadar artık 85 mi olurum bilmiyorum ondan bu tür şeyleri boşver sen bebeğinin sağlığına kendi sağlığına bak karnında çıkar kiloda alırsın çatlaklarında olur belki penguen yürüyüşün olur hareketleri canını acıtır zamanla her şey tek derdimiz sağlımız olsun canım
songulkrkc2133 Canım benim karnım 7 ayda daha biraz çıkmaya başladı bebekte gayet sağlıklı ilerledi hatta herkes diyordu bebek nerde ama gayette sağlıklı ilerliyordu
Busranur_mnts ylmzllts 16dan sonra kilo alıp karnım belli olmaya başladı canım daha erken bebek çok küçük birkaö haftaya iyice büyümeye başlar merak etme 🥰
nadisss_50 ylmzllts gayet normal 20 haftalık hamileydim kimse bilemiyodu hamile olduğunu iç karın genişliğinden dolayıymış perinatolog demişti
lotusflowers ylmzllts o kadar şanslısın ki. 15 haftalıkken hastanelerde bana yer veriyolardı siz oturun diye. O kadar büyüktü karnım. Şu an 28 haftalık görenler doğurcam sanıyo. Ne kadar zorlandığımı anlatamam. Giyecek kıyafet bulamıyorum çatlamaya başladım yatakta dönemiyorum. Keşke benimde öyle olsaydı