Sevgiiss Kızlar son 99 olur mu diyordum oldu çok şükür 🙏şimdi de 36-37 hafta olur mı diyorum . Sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🙏💕
aselinannesi38_ Sevgiiss maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ❤️🙏 bizimde sezeryan olacağı için son 88 aşırı derecede heycan var yalancı sancılarım başladı sırt ağrım oluyor gece sende durumlar nasil
ikiprensesannesi___ Sevgiiss maşallah çoğu gitti azı kaldı Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰🤲
Semanur_71 htcebek banada 58 diyir bakalim İlk sezeryan iminciyi bekleyecegiz ssvd icin ne olucak Ama bebek onde gidyor indan mi nedir valha belim me cok agryo yaaa dayanmak cok zor 32 olucagiz doktora gore 34 olacagiz
Sevgiiss aselinannesi38_ benimde sezaryen olacak az kaldı . Geceleri uyuyamıyorum 4 5 kez tuvalete kalkıyorum 😂 en zorlayan kısım bu ağrılarım yok ama uykumu hiç alamıyorum
Semanur_71 Sevgiiss ankara canim burda lokman hekim bide a life var orada iki doktor ayaraldim ikisinede gidyoruk ikiside destekliyo ama son zamanlwrda kim daha cok desteklerse onda devam edecegim
Semanur_71 Semanur_71 lokmandaki doktor 40 kadar bekletirim diyor mesela aynir hoca beklemem onladar falan diyor duruma göre hareket edecegim ama devlette yok bilmyom da ozelde buldum ben