istanbuldabiizmirli bilgepkr uzak demezseniz Kartal Acıbadem. Tertemiz, kompakt, yeni bina, çok ilgililer, hemsirelerinin eli çok hafif, doktorları çok düzgün, öneririm
Esrausta-1603 @“bilgepkr”# bilgepkr medipol Acıbadem Bölge Hastanesine gidiyorum yakında doğumum var gayet memnunum 🙂
mervekalkann istanbuldabiizmirli benim işime yarar sgk yok yurtdışından yeni geldim muayene ücretlerini biliyor musunuz güncel olarak?
istanbuldabiizmirli Sibelakta özel saglık sigortanız var mı, TSS geçmiyor. Dogum 130-150 bin , muayene için hiç ödeme yapmadım ama provizyonlar 3000 TRy civarında çekiliyor.
bestemyuvarlak Göztepe Medical Park’da normal doğum yaptım. Doktorum Ömer Ulugergerli aşırı memnun kaldım tüm süreçten. Gerçekten çok iyi bir doktor.
istanbuldabiizmirli gizemsb kesinlikle Ali Memis Mutlu. Asiri memnunum!! Cok cool, esprili, bilgili ve cok iyi bir insan
gizemsb istanbuldabiizmirli Benim de sizin gibi özel sağlık sigortam var da detaylı ultrason vs çok kesinti oldu mu?
istanbuldabiizmirli gizemsb yok çok kesinti olmuyor. Teminatımda halen kalan bakiye var ve cuzi bir miktar daha ödeyip doğumumu yapacagım. 33.haftadan itibaren her gittiğimde Nst ye girdim. Aşılar yaptırdım, full kan tahlili yaptırdım. Görüşmeye girmenizi tavsiye ederim. Başka hocaya takipliydim, değiştirdim ve keşke daha evvelden gelseydim dedim tanıdıkça
fatmaa51 bilgepkr ben Yasemin çekmez doktor var ona muayene oluyorum harika ve efsane ötesi bir doktor kendisi Doğumu da Acıbadem kozyatağında yaptırıyor