ghostty eabilin6 bilemiyorum her doktor farklı oluyor. Kimisi gerek görmüyor galiba. Neyseki araştırıp soruyorsunuz🤗
eabilin6 Admsarzu vitaminlerle birlikte mi acaba ben hamile kalmadan önce folatım düşüktü folik asit vermişti yani ondan sanki biraz daha kullanmam iyi gibi gelmişti
eabilin6 ghostty evet devlette birde doktor sabit kalmıyor kötü yanı bu yani geçen hafta gittiğim bu hafta başka doktor oluyor takibi nasıl yapılıyor bilmiyorum gerçekten
ghostty eabilin6 yaa o yüzden olabilir. Normalde devlette doktor seçebiliyorsunuz. O şekilde randevu alamıyor musunuz. Daha sağlıklı olurdu. Siz de her gittiğiniz doktora söyleyin almam gereken vitamın var mı vs gibi
eabilin6 ghostty seçiyorum ama mesela kadın doktora alıyorum içinde erkek farklı bir doktor var bazen böyle şeylerde oluyor haftaya bir randevu aldım umarım doktor kendisi çıkar gerçekten zor oluyor 1 kişiyle muhatap olmak en güzeli bu süreçte
fatmaa51 eabilin6 13 haftaya kadar kullandım şimdi multivitaminle devam ediyorum ama onun içinde de var folik asit