s1nem611 Sumay_61 Ultrason kalitesi nasıl peki iyi mi ve salı cumartesi indirimi vardı hala öyle mi 🙂
ecemyazicii Sumay_61 merhaba doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙂
Sumay_61 s1nem611 öyle bir şey hiç duymadım demek ki kaldırılmış ultrason kalıtesini şöyle söylim Özgür hocamda 17. Hafta da aldığım renkli ultroson görüntüsünü dışarda çok iyi dedikleri radyolog doktoru 22. Haftada detaylıda bana görüntü veremedi 😂 özgür hocanın cihazı mükemmellll
s1nem611 Sumay_61 Öyleyse çok güzel benim için çok önemli cihaz kalitesi peki güncel fiyat nedir acaba 🤔
s1nem611 Sumay_61 Anladım tamamdır çok teşekkür ederim normalde imperial de kırhan beye gidiyodum ama doğumuma dilek aydın erdoğan girmek zorunda kalmıştı şimdi 2. Gebeliğim bidaha yol yormasın diye yakın özel hastaneye bakayım dedim ama emin olamıyorum 😅 hastane felan bilmediğim için herhalde bi gidip bakmam lazım ısınırım belki o zaman 😅
Sumay_61 s1nem611 bende Kırhan beye gidiyordum fakat doğumum ayşe müsellim elinden oldu ani olunca. Ve o hastanede enfeksiyon kaparak 9 gün yatış yaptım.. Allah bir daha düşürmesin..Gidin gerçekten çok memnun kalacaksınız. 7/24 de telefonda yazdığınıza cevap veren arayan bir doktor ve çok güler yüzlü bu arada kendisi bayan. 🥰
s1nem611 Sumay_61 Aa bende aynı ani olunca beklemediler kırhan beyi zaman kısıtlıydı ama enfeksiyon birşey olmadı tabi bende evde kaptırdım bende yaram çok geç iyleşmişti 😏 sevindim öyleyse bende muhtemelen 7 m gideceğim çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🌸🤍
ecemyazicii mrsaydemir çok teşekkür ederim, bende nasipse ameliyatımı o hastanede gerçekleştireceğim fakat hastaneden ayrılmış doktor kendi kliniği var, ameliyatlarını orada yapıyor onun vermiş olduğu fiyatla karşılaştırmak istedim 💞