hamisbiri2 Nerdeyse her gece aynı saatte uyanıyorum ve geri uyuyamıyorummm 29+5 oldum. Yatarken kalkarken yürürken aşırı ağrım acım oluyor. Var mı benimle aynı durumu yaşayan hamiş arkadaşlarımmm 🥲🥲🥲🥲
serius hamisbiri2 ay olmaz olur mu önceki gebelikte bu kdr erken baslamamisti benim , bundan bikac haftadr var ve daha 25 haftalık. Son aylardan cekinmeye başladım doğrusu
Rose_07 hamisbiri2 28+5 son bir saattir bir sağa bir sola dönüp durmaktan bir hal oldum. Allah’ım herkes uyurken uyuyamamak ne zor şeymiş
hamisbiri2 serius evet benim ilk gebeliğim ama ben de bu kadar erken başlayacağını tahmin etmedim. Doktorum sıkıntı yok şuan ama dinlen spor ya da yürüyüş yapma dedi 😢. Zaten azıcık yürüsem hemen ağrım başlıyor. Şimdiden böyleysem 🥶
hamisbiri2 Rose_07 gerçekten öyle uyuyamayınca bi de acıkıyorum midem bulanıyor uyumak istiyorum kısır bi döngüye giriyorum 😂
Rose_07 hamisbiri2 evet şuan bir ben uyanık mutfakta birşeyler yesem ses yapacağım. Bu nasıl birseydir Allah’ım. Uyumak da istiyorum bir yandan ama yook yook 🥴😀