aselimdurum mutsuz1 adeti düzenliyor ve yumurtalıkları çalıştırıyor canım normalde düşük dozda şeker hapı bu ama bilimsel olarak kadınlarda yumurtaları çalıştırdığı kanıtlanmış
mutsuz1 aselimdurum İnternetten baktım dediğinz gibi şeker ilacı ama polikistik över tedavisi içinde kullanılıyor. Çok iyiymiş ilaç
mutsuz1 nononomolfix bencede öyle düşünüyorladır ama kalamıyorum işte bunu anlamıyorlar, ancak özel bir doktora gideceğim, derdimi anlayacak
nononomolfix mutsuz1 devlette yazıyo aşkım ben devlete gittim. klomen yazdı ikinci kullanımım henüz hamile değilim ama kalan çok var bilgin olsun diye söylüyorum. Bende baktım psikolojik olarak yıpranıyorum dedim ilac istiyim doktordan en azından elinden geleni yaparsın tabi doktorunda uygun görürse
aselimdurum mutsuz1 evet ben o ilacın sihrine inanıyorum gerçekten sizinde başlamanızı tavsiye ederim şimdiye kadar hiç bir doktorun size neden önermediğini anlamadım bana hem kadın doğumcu hemde endokrin uzmanı söylemişti
sizdenbiriyim nsndyg hormonlarınız nasıldı peki ya da tembellik var mıydı letuyu adetin kaçıncı günü kullandınız ve kaç gün kullandınız
nsndyg sizdenbiriyim birde ben 4 buçuk ay glifor kullandım şekere yatkınlık vardı glifor yumurtlamaya da yardımcı oluyor hormonlarım iyiydi adet olurdum ama 35yada 40.gunde bir olurdum iki ay clomen kullandım bende fayda etmedi ilk aydan letu ile kaldım pcoslarda letu clomenden yüzde 27 daha etkiliymis
sizdenbiriyim zelihan doktorun adı ne ve hastanenin 🙂 takip fln yaptı mı sadece ilaç yazıp bıraktı mı
clementine16 Pcosluyum tedavisin gebe kaldım. Hormonlarına, vitamin ve minerallerine baktırıp, gerekli takviyeleri alıp insülin değerlerini çok oynatmayacak şekilde beslenip biraz yürüyüş, spor yaparak vücudu hazırlamak da en güzel ilaç olabilir
eed21 mutsuz1 benimde bir kez o şekilde gecikti diğer gecikmede düşünün 18 19 gün gecikti ben inanmıyrodum gebeliğe test yaptım pozitif gördüm inşaAllah sizde pozitif görürsünüz. Soğan kürü yaptım bende bir de hormonlar için ilaç kullanmıştım bozukluk vardı. İsteyen herkese nasip olsun size de inşaAllah
sizdenbiriyim nsndyg kaç gün kullandınız klomeni ve adetin kaçıncı günü başladınız letunun belirli dozları var mı
nsndyg sizdenbiriyim iki ay kullandim clomeni resmen zaman kaybim oldu bu işlerde işi bilen Dr a gitceksin Hacettepe özelde infertiliteye gittim letu daha etkili clomen tutunmayi da zorlaştırır demişti iyi ki gitmişim
sizdenbiriyim nsndyg çok pardon letuyu kaç gün kullandınız ve adetin kaçıncı günü kullandınız diye olacaktı soru ve belirli bir dozu var mı
nsndyg sizdenbiriyim onu Dr belirliyor 5 gün kullandim adetin 5.gunu kullanmaya başlamıştım ilac bittikten sonraki hafta progesteron kanı vermiştim
selenhuseyin mutsuz1 Pcosluyum tam 1 yıl sonra kendiliğinden gebe kaldım öncesinde tabi 2 kere çatlatma iğnesi kullandım olmayınca Ümidimi kestim tedaviyi bıraktım kafamdan sildim Gebeliği şuanlık düşünmüyorum yoruldum demiştim o ay hamile kaldım Pcos biraz daha bize bağlı bişey, kilo özellikle çok önemli 1 ay da 72 kilodan 60a düştüm
mutsuz1 selenhuseyin 62 kiloyum, spor yapıyorum. Pcos tanısı konulduğunda 50 kiloydum. Ayrıca bende 2 düşük yaptım
tugbiiss selenhuseyin selenhuseyin bir ayda 72 kilodan 60 kiloya nasıl düştünüz acaba paylaşır mısınız ben de pcosum ve kilo vermem gerekiyor ama insülin direncim olduğu için cok zor kilo veriyorum