Fatmanur_0416 justmoon777 ben sormadım zamanında ama sormak lazım evet randevu sıkıntısı çok oluyor e bulana kadar da soracak o kadar şey oluyor ki o da arada kaynıyor 23.haftada erken doğum riski vardı o zaman söylemiştim onunla alakalı olmadığını söylemişti şimdi ise artık büyüdüğü için oraya daha baskı oluyor diye düşünüyorum bakalım
eed21 Benim aşağı bölge çok ağrıyor minik hareketleri var aşağıda ben elleri olduğunu düşünüyorum sert olmaz mı ayak olsa olur bence 32+3 üm bi ara mesela sert vuruyordu. Umarım zamanında pozisyonlarında olurlar
nergiss123 eed21 Benim oğlumda böyle değildi şimdi kız bu şekilde ben de o yüzden mi acaba diye düşünüyorum.
kaptan03 justmoon777 ikinci gebeliğim oğlumda hep yukarda hissederdim kızım maşallah asagilarda gezinyor çok nadir göbek hizasında hissediyorum dün vura vura canımı acıttı sağolsun 😂😂arka arka tepkiler ..bu arada bende 21.haftadayim
nergiss123 kaptan03 Benimki de aynı oğlumda yukardaydi nefes bile alamazdım şimdi kızım nerdeyse çıkacak gini😅
namkol1 justmoon777 Benimde öyle oluyor resmen cıkıverecek gibi hissediyordum doktor çok normal olduğunu söyledi 27+6 şuanda geçenki kontrolde hemen hemen baş aşağı duruyordu bebeğim
betulco Busranur_mnts bacım sen daha doğurmadın mı bak seni bekliyorum çam sakura da doğurmak için 😂💝
Busranur_mnts betulco jxjxksks doğurmadım ya 36+4um daha var bikaç haftam bekliyoruz bakalım hayırlısıyla 🥰
gizarden justmoon777 canım ben dün doktora gittüm aynısını sordum sanki afedersiniz ordan ayağı çıkacak gibi hissediyorum normal mi hocam dedm ikinci ve sonraki gebeliklerde normal karın içi geniilediği için orda hissedilir dedi çünkü ben ilk oğlumda hiç okadar aşapıda hissetmemiştim