bebee1 @Nur_58 ben de bugun aynı haftadayım yazdıgını görünce heyecanlandım erken cıkmaz diye düşünmüştüm oysa🥹🥹 hayırlı olsuunn❤️ son adet tarihiniz neydi🫠
Nur_58 gizemli00 he yok hayır 58 den dolayı soruyorsunuz sanırım Kullanıcı adı bi kaç bişey denedim olmayınca bende salladım sayıyı 😅
vusvus NilVibe bende 13+4 deyim 31 yaşındayım ikinci gebeliğim. Bir çocukla zor geçiyor bel ağrıları felaket durumda şimdiden çok ayakta duramıyorum😅
egetoprak Bende 41 yaşındayım 23 haftalik hamileyim yas riskim cikti ama hiçbir test yaptirmadim ense kalinligi burun kemigi vs hepsi iyi diğer risklere dusuk cikti gelisimi iyi hatasıyla uyumlu benim durumumda olan varmi acaba..
duygumfoca NilVibe ben de 34 yaşındayım 4. Gebeliğim 32 haftalık olduk 🙏🏻 13 yaşında oğlum 11 yaşında kızım var 11 şubatta kaybettiğim 38 haftalık cennet kuşum var 🕊️şimdi oğluma hamileyim 🙏🏻
bebee1 @Nur_58 ay benim de 1 ocakk🥹 ama döngüm 31-32 gün falan 3-4 gün iicnde yapsam çıkar mı acaba🥹🥹🥹
Nur_58 bebee1 benim 28 gün döngüm düzenli bide ben gebeliği planladım yani yumurtlama günümü değerlendirdim Hamile kalacağımı hissediyordum yani o yüzden test yaptım ve çıktı 🙈 Bence sizde yapın çıkabilir ☺️🙌🏻
turkan__1 25 yaşındayım, uzuuunnn süren mücadeleden sonra hamileyimm. Bugün 6 haftamız tamam oluyo 7-ye geçiyoruz teyzeleri❤️🫠 Allah her kese sağ salim vakitlice kucağına almayı nasip etsin❤️
bebee1 @Nur_58 benim biraz düzensiz ben de ovulasyonla ilerledim dpo 5 teyim. Daha çok umut oldunuz banaa😍🫠 teşekkür ederim hangi marka test😍
Nur_58 bebee1 bende tam yumurtlamadan sonra 10. Günde öğrendim ☺️ Clearblue çizgili testiyle yaptım çizgi silik çıktı Bu sabahta clearblue dijital test ile yaptım ☺️
bohembircadi NilVibe 30 yaşımın ikinci yarısında hamile kaldım şimdi yaşındayım ilk hamileligim bebisimin gelmesine az kaldi artik 🥰