butterfly4 @A_S_K ben de su içemiyorum, midemi çok bulandırıyo, sadece yemekte içiyorum o da çok az, bi de hani hasta olduğumuz da suyun tadı çok tuhaf gelirya şuan aynen öyle geliyo suyun tadı bana 😩
Asenadika A_S_K İlk üç ayımı yeni tamamladım çikolata dışında Abur cubur hiç yemedim canım. Misafirlikte önümüze geliyor tabi insan istiyor ama zararını bilmek engel oluyor illa istersem bi cips mesela en küçükten bi tane nefsim körlensin diye yerim ama Bırak abur cuburu kahve bile içmez oldum.:) Yediklerimizin doğrudan plasentaya geçtiğini unutmamak lazım
Alyami A_S_K en başından beri yiyorum hatta yemekten çok abur cubur yiyorum ☺☺ çok şükür bebeğimin kilosu da saglığıda yerinde 🙏🙏☺
Minnaksever A_S_K sadece 2 kez cips yedim 7 ayda ama bı ara çok dondurma yedim zaten doktor çok kilo almışsın diyince o da bitti 😁
Nokta A_S_K abur cubur normalde de yemezdım canım ama hamileyken bazen canım cips istiyor yiyorum ne olcak
Hashasim2020 Normalde dikkat ediyordum gözüm döndü 2 gündür 2 büyük paket cips yedim üzerine çikolata 😰😰 biraz ara vermem lazım 😰
A_S_K Hashasim2020 Canın sağolsun isteyince ye tabiki ne olacak meyveni sebzeni etini ye bunları da ye ☺️
A_S_K Alyami Meyveni falan da ye ama sadece abur cubur olmasın ben meyve sebze yerdim üzerine bir de abur cubur her gece de uyumadan 1 bardak süt içerdim. Hem sağlıklı beslenirdim hem de abur cubur yerdim ☺️ dengeledigimi düşünüyordum. Sağlıklı bir kızım oldu şükürler olsun.