nurozgur Merhaba arkadaşlarr, 8+5 olduk bugün. Sizinde karnınız sık sık acıkıyor mu? İki saatte bir açlık hissediyorum bulantımda çok az ama geceleri oluyor gündüzleri değil
ask7_ nurozgur askim yeni haftalarda kusma yada iştah açıklığı çok normal sağlıcakla kucagina al ben şuan 35 hafta oldum ama ilk aylarda hep kusuyordum hemde nerden baksan 20 haftaya kadar kustum sokra kesildi
alyoo nurozgur Evet sürekli bişey yiyorum eşim çorba olmadı mı miden diyo ara ara kusmalar da yaşıyorum kusma olunca insan daha da acıkıyor döngü bitmiyor hiç 8+3 bizmde
buketdeniz19 nurozgur kusmuyorum ama miğde bulantım çok fazla ağzımdaki acı tat asla gitmiyor 10+0 hiç birşey yiyemiyorum 2 kilo verdim zaten 46 kiloydum 44 oldum
SnnAysn20 nurozgur 8+4 ten selam tiksinmelerle devam canım birşey istemiyor ama cok sık acıkıyorum bende
arcam nurozgur merhaba biz de 8+2 olduk hiç kusmuyorum ama mide bulantım çok rahatsız edici derecede ve ağzımda çok kötü acı bir tat var 😔🤮ne zaman geçecek acaba
esrayde nurozgur bende 9+1 oldum mide bulantısı sorunum çok fazla. Gün içinde hiç biley yapmak istemiyorum sürekli uyumak istiyorum