prenses99 ozgeecrn benimde ikinci hamileliğim karnım şiş heryerim ağrıyor rahatsız hissediyorum ilkse böle değildim her gebelik farklı sanırım yemek yiyorum oturamıyorum açıkıyorum midem bulanıyor
deryakurtulus ozgeecrn Hayırrr ben de 36. haftadayım ve zorlanıyorum hatta bebeğin suyu sınırda ama olsun 2 hafta daha kalsa yetecek zaten, şimdi doğsa prematüre oluyor az sabır. 😍
zehrakrdg ozgeecrn aynısıyım gerçekten hemde daha 35+4 açılmamda var ne zaman doğar ne zaman biter bu sıkıntı hiç bilmiyorum
Busranur_mnts ozgeecrn benim de ilk gebelik 36+5im karnım sertleşiyo ödemim var bacaklarım hep ağrıyo nefes nefeseyim zorlanıyorum baya ilk doğum olacak normal bekleniyor nasipse ne zaman olur onu da bilmiyorum bekliyoruz öyle bakalım 🥲
ozgeecrn Busranur_mnts Allah yardımcın olsun canım az kalmış az daha sabır çoğu gitmiş bebeğin doğunca unutuyorsun herşeyi🥰
yazcoming ozgeecrn bende 35+6 13 şubatta doğum olacak kısmetse, gerçekten çok zor ve hala çalışıyorum. Evde olsam daha zor geliyor bana çok çabuk sıkılan biriyim. Bi an önce sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
Busranur_mnts ozgeecrn ay inşallah canım yaa o kadar değişik oldum ki hep böyle kalacakmışım gibi geliyo