Bence doğum riske atılamayacak kadar önemli bir olay 9 ay canla başla taşıyorsun yediğine içtiğine kadar dikkat ediyorsun tüm zorlukları çekiyorsun sana basit bir şey yaşıyormuşsun gibi muamele edilen hiçbir yerde bulunmak istemem illa ki çok iyi ekipleri olan devlet hastaneleri de vardır ama şunu kabul etmeliyiz ki çoğu yetersiz ve gerçekten ilgisiz çalışanlarla dolu hadi sende doğur geç şeklinde davranıyorlar gelen giden alttan prmk atıyor stajyerler bende bi dikiş atayım diye bekliyor odada kendi kendine yırtınıyorsun o kadar acının üstüne bide bağırıyorlar bunu çevremde çok yaşayan olduğu için biri de ablam olduğu için emin konuşuyorum bu arada.Benim 3.doğumum olacak yine aynı doktor ve ekibi girecek doğumuma inşallah ben bu konuda çok hassasım hiç parasına bakıp ne kendimi ne de bebeğimi riske atamam valla.Durumu olanlar iyi bir özel hastanede olmayanlar da iyice araştırıp dikkatli seçerek devlet hastanesinde olmalı bence.Benim doktorum ve ebelerimden Allah razı olsun prensesler gibi baktılar bana 2doğumumda da sıfır kesi dikiş ile doğum yaptım Allah herkesin karşısına iyi doktor ve ebeler çıkartsın hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize 🙏🏻🌸