busu1 Kızlar 22 haftalık hamileyim arada oluyor bu akıntı böyle açık limon sarısı jelimsi oluyor aktığını hissediyorum genelde çok ayakta kaldığım zamanlar da oluyor yaşayan var mı ?
Esralemi busu1 sarımsı değil ama yumurta akı gibi bende oluyor ve doktor normal diyor ama sarı enfeksiyon diye biliyorum idrardan sonra veya idrar yapınca hafif bir yanma varsa bide önemli bir durum bu diye biliyorum ben
Annis7 busu1 Benim de arada nadiren oldu anladığım gibiyse, benim böyle jelatinle katılaştırılmış gibi esnek kaygan ama katı bir akıntım oluyordu dr normal dedi tahlillerimde de enfeksiyon çıkmamıştı.
Bze41 busu1 merhaba doktorunuza muayene oldunuz mu acaba bende birkaç gündür sarı akıntı yaşıyorum anlattığınız gibi ama doktoruma söylediğimde normal olabilceğini söyledi herhangi bir test yapmadı
busu1 Esralemi Hiçbiri yok aslında birde hergun gelmiyor misal hafta da 2 gün falan idrar tahlili yeni verdim temiz çıktı ama bende beyaz şeffaf olunca normal diye biliyorum hafif sarı olunca bilemedim 🤷♀️
busu1 Annis7 Aynen benimde katı hani kuru kesik kesik değil koyu kıvamlı bir akıntı normaldir benimde hehdalde çünkü hiçbir belirtim yok enfeksiyona 🙄
busu1 Bze41 Merhaba idrarda enfeksiyon falan çıkmadı zaten genelde çok ayakta kalınca oluyor hani çok arada diye sonradan üzerinde durmadım ben ama normal bence kiminde beyaz oluyor bizde de sarı oluyor demek ki