begsimsek 29 Ocakta 5 gün sonra doğumum var spinal Sezeryan ve çok korkuyorum yani hastaneye gidene kadar sorun yok ama o kapıdan girince herşey değişiyo🥹 Genel anestezi olacaktım doktor spinal dedi bu yüzden daha da korkuyorum🥹
xlarge begsimsek doğumdan korkma hiç bişey hissetmiyosun asıl sonrası korkunç Allah yardımcın olsun kolaylık versin
Gamzecnar begsimsek al bendende okadar ilk dogumum sezeryandı geneldi özelde oldu kolay gectı sımdı devlet hastanesınde spınal olucak ve asırı korkuyorum
AslanEge begsimsek Amin Allah razı olsun inşallah 🙏 Bütün hamileler evlatlarına sağlıkla kolaylıkla kavuşsun anne olmak isteyen kim varsa Rabbim hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah 🙏
zuleyha_62 begsimsek sağlıkla kucağınıza aldırsiniz insallah 🌸 iki normal doğumum var bu zorunlu spinal sezeryan bu gün doğum yaptım çok korktum ama genele çevirdiler o an değilde sonrasında ilk ayağa kalkma biraz zorluyor gerçekten 🙂↕️ bol nesface rezene iç ben çok faydasını gördüm geçmiş olsunnn
begsimsek zuleyha_62 Hemen çantama ekliycem teşekkür ederimm. Rabbim tez vakit ağrılarını dindirsin 🙏🏻❤️
Sevo36 begsimsek ogün benmde sezeryan olacak ama ne şekil bilmıyorum devlete gideceğim bnde Allah yardımcımız olsun 🩷🙏