asualaa Kızlar 2. Doğumum olacak daha önce özel bir hastahanede spinal sekilde sezeryan yaptım si.ri şehir de yapicam nasipse merak ettiğim şey acaba tam uyutmami yapılıyor nasil oluyo isteme bağlı olur mu daha önce olan vs bilgi verirse cok mutlu olurum
merveee1634 asualaa ilk dogumumu şehir Hastanesinde spinal sezaryenle yapmıştım mecburi sezaryendi benimkisi doğum için gün almaya gittiğimde anestezi uzmaniyla görüşmemi söylediler kısa bı görüşme yapıldı belli sorular soruldu ve spinal sezaryene karar verildi istek üzerine oluyomu bilmiyorum ama spinal sezaryen gayet konforluydu düşünürseniz
140524ba merveee1634 merhabalar size sormak istediğim acaba ameliyat öncesi sonda takılıyor ya onu uyuşturma yapıldıktan sonramı yapıyorlar başka şehirde olan arkadaşım bana odada taktılar sonra ameliyata aldılar dedi yani uyuşturma olmadan bu hastanedede bu şekilde mi ilerliyor süreç acaba💐
merveee1634 140524ba evet uyusturmadan odada takılıyor ama zor bir işlem değil merak etmeyin beni doğumdan çok sonda strese sokuyodu ama takılınca bumuydu yani hepsi dedim hiç düşünmeyin yani çok basit bir işlem ♥️
deryasya Merhaba sezaryen sonrası kaç gün hastanede kaldınız. Ayrıca 2.sezaryende yine aynı yerden mi kesiliyor