seherns24 Sudemirhan dalga gecer gıbı konusursan bu laflarıda duyarsın hiç kusura bakma edepsizlik yapmana ve kendını asmana gerek yok
keleebeeekkk gogebakk ayy valla insanlar anlayışsız ya zaten hassas olunuyor sen ne yapabilirsin ki yani iyi yapmışsın takmamakla
duygunisa keleebeeekkk sabah deneyeceğim canım 3 farklı marka test denedim hepsinde net değil ama hayalî bir çizgi çıktı yarın başka marka deneyeceğim hepsi de hatalı olmaz diye umut ediyorum 🌸☺️
gunes111 duygunisa duygunisa canım benim Dpo 4 siz Dpo kaçta test yaptınız yada adete kaç gün kala ilk testinizi yaptınız
keleebeeekkk duygunisa hangi marka kullanıyosun ben internetten prodoctor alıyodum toplu hiç sıkıntı çıkarmadı eczanede saçma sapan markalar oluyır
leblebi_ seherns24 üç günde bebek olmaz bu çok basit bi biyolojik bilgidir nasıl bilmiyorsunuz şaşırdım
asil15 seherns24 neredeyse 8 haftaya kadar gözükmeyen bebek 3 gunde nasıl gözükecek çok merak ediyorum artı dollenme 2 haftayı buluyor artı senin yumurtlama zamanında değilse zaten gebelik olmaz
rossa982 keleebeeekkk Prodoctor bu da elimde bi tane bu kalmıştı görünüyor mu sizce de yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum
duygunisa keleebeeekkk freleyy artimed nimo diğer markanın ismini hatırlamıyorum yeni çıkmış galiba sabah tekrar yaptım yine silik çıktı 3 dakika içinde yarın adet günüm Rabbime sığınıyorum inşAllah geç döllenme olduğu için silik çıkıyordur
keleebeeekkk rossa982 bende ilkinde böyle atmıştım sağlık değildi ama vardı yani seninde gölge var gibi akşam bidaha dene ya da yarın sabah ben elli tane denemiştim hepsinde gölge çıkıyodu😂
keleebeeekkk duygunisa benim adet günü bile silik çıkmıştı öylr kop koyu çıkması için baya yüksek olması gerekiyor silik çıkıyosa vardır kan ne zaman vereceksin
duygunisa keleebeeekkk yarın adet günüm bir kaç gün geçsin canım vermeyi düşünüyorum silik çıkması normal mi 4 test hepsi silik çıktı dün yaptığım anında silik çıktı