CokCahilsinKeskeOlsen Hatice_5 Normalde kimyasal gebeliği çoğu kadın anlamıyor. Doktorlar bunun sebebini adet dönemi içerisinde kanama başladığı için ve kan ile takip edilmediği için olarak yorumluyor. Kan vermediniz mi hiç? 6 hafta ise muhtemelen şuana kadar kimyasal olsa kanama ile kendini gösterirdi.
duygunisa Hatice_5 kimyasal gebelik adetten önce test yapıp gecikme olmadan düşük değerlerle gebe kalmanız örnek kan değerin 50 çıktı iki katı artması gerekiyor ya ikinci kan vermedende 30 a düştü bu kimyasal gebelik oluyor umarim anlatabilmişimdir çok geçmiş olsun
Gks_01 Hatice_5 2 günde bir kan verin sağlıklı artıyorsa kimyasal değildir anlamanın yolu bu . Genelde reglle atılır bazen 2 3 gün regl gecikir beta düşene kadar .
fehuvenus Hatice_5 benim 5. Haftadan sonra beta düşmeye başlamıştı 6. Haftadan sonra kanama başladı. Ama çoğunda bu kadar sürmüyor bile battan birkaç gün sonra kanama başlıyor
duygunisa Hatice_5 kan değerleriniz çok güzel artmış canım hayırlı olsun hamilesiniz korkma kimyasal değil
NilVibe Kimyasal değil bence bildiğim kadarıyla kimyasal da değer o kadar yükselmiyor sizinki bayağı yükselmiş büyük ihtimalle hamilesiniz değeriniz 10000 civarına gelince gidin bence muayeneye kese vs oluştuysa tamamdır, bir de sürekli kan vermeyin
smgsmg59 Hatice_5 eğer kimyasalsa adet gecikmesinden 4-5 gün sonra adet oluyorsunuz. Ekstra bir kürtaja gerek kalmıyor
Busranur_mnts Hatice_5 kan takibinde belli olur canım kese görünmeden değer aşırı yükselmeden düşmeye başlar kese görene kadar 2 günde bi ya da düzenli kan vermek önemli
deryagmstp Hatice_5 kese görünene kadar beta vermek bence önemli ben 18 le öğrendim 840 a kadar sağlıklı arttı sonra düşmeye başladı ben de küçük değerlerde oluyor sandım ama 1000 E kadar çıkan olmuyormuş kimyasalda
Ayro deryagmstp Siz değeri 18 ne zaman gördünüz acaba benim 6 gün gecikmeyle 19 kimyasal mi bilemedim