annekiz6141 Böyle bısey gordum ne kadar doğru bilmiyorum.. Ama bundan 1 buçuk 2 sene önce de aptamilin içinden böcek vs tarzı bıseyler cıktıgının vıdeolarını da görmüştüm ne kadar doğru bılmıyorum.. Bu bebeler ne ıcıcek pekı? 🤦♀️😒 şaka gibi ya.
annekiz6141 Yazmelegi_ bende öyle 1 yasından sonra emzırmeyı bıraktım kemık erımem vardı sma kullanmıstım.. Aynı seylerı ıkıncı gebelıgım ever yıne yaşarsam ne vercez bilmiyorum 🤦♀️
Yazmelegi_ annekiz6141 diğer mamalarda da olmayacak diye bisey yok bilemedim valla🤦🏻♀️ çoğu yeri belirli seri numaralarda sıkıntı var diğerlerinde yok diyorlar ama bilmiyorum ya
annekiz6141 Biz neye guvenıcez 🙄 eskı usul nenelerımızın yaptııgı gıbı süte ekmek dograyıp yedırek 🙄🤦♀️
annekiz6141 Yazmelegi_ oda saçma bırsey yanı hanı dıger numaralarda sıkıntı yok bazılarında ndn var pekı? Aha bu aptamıl ndn 1 numara neden diğerlerinde yok? Bılerek kasıtlı yapılan bişey o zaman bu 🤦♀️😒
annekiz6141 sevimlipandahii bırde farkettınız mı hep yenı doğan bebeklerın mamalarında oluyor sıkıntı 🤦♀️
rabiaduru1 Golden goat kullanan anneler memnun. Ben bir süre sma kullanmstm bu mamada da etken zararlı madde tespit edilmş toplatılıyordu en son
annekiz6141 rabiaduru1 sma da yenı olan bısey aptamıl de bundan 1 buçuk sene önce mama ıcınde böcekler cam parçaları çıkıyordu gördüm vıdeolar da ben smayı 2023 senesınde kullandım 6,7 ay bıraktım sonra
Havin49_ annekiz6141 ilk oğluma Sma verdim ikizlerime şuan süt veriyorum süt istiyorlar o gün gidemiyoruz veya geç gidiyoruz mama veriyorlar ama hangi marka bilmiyorum benim sütüm yetmezse bebelac alıcam
annekiz6141 Havin49_ bende kızımda 2023 senesinde 6,7 ay kullandım sma Allah sonumuzu hayır etsın valla..