ikincianneolmayolundaa Kızlar 35 haftalik oldum 38+3 de sezeryan olcam 3 3 bucuk hafta gibi bir zamanim kaldi ve ben asla isim bulamadim iste bu dedigim isim asla olmadı karar veriyorum sonra 2 gün sonra yok diyorum eşim dini bir isim olsun istiyor bende öyle anlami guzel olsun istiyorum çok arada kaldim acil isim onerirmisiniz nolurrrrr😢
ogretmenannecik ikincianneolmayolundaa Duru, Asya, İnci, İpek, Gökçe, Bade bu isimleri çok seviyorum.
gulsuakman ikincianneolmayolundaa biz de eşimle hem dini hem kulağa güzel gelen bir şey olsun istedik ve Ahsen isminde karar kıldık ☺️ inşallah biz de yakın zamanda kucağımıza alacağız
ikincianneolmayolundaa gzdnr1606 ogretmenannecik Duru asya asel aden alya bunlari hep ailemizde var o yüzden napcam bilmiyorum sevdiğim isimler hep koyulmus
ogretmenannecik ikincianneolmayolundaa ben Gökçe koyacağım görümcemin kızının ismi ama yılda bir kez ya görüyorum ya görmüyorum o yüzden koycam valla 😂
ikincianneolmayolundaa ogretmenannecik aslinda bende öyle düşünüyorum akraba cok görmüyorum kimini ama sonra koyulmamis isim olsun diyorum
Dilay34 ikincianneolmayolundaa ayy aynı bensin 37+2 olduk hâlâ içime sinen isim bulamadım ilk kızımın adı Zeynep beğendiğim isimler ise Gülce, Gökçe, Zümra, Alya, Almila belki fikir olur.
bsrbrkysr184_ ikincianneolmayolundaa ilk kızımın ismi ayşe yüsra buna karar vermedim 31+3 ama Alya zümra olabilir Yeğenim adı Elif Meryem çok güzel bence Diğeride ikra sevde Abimin ki de ayla Görümceminki Zehra Seç beğen al 😆
Dilay34 bsrbrkysr184_ sağlıkla gelsin inşallah evet çok güzel uyum sağlamış 🥰 bende biraz Zeynebe uysun istedim ama pek bişey uyduramadım 🤭
beyzzsenturkkk ikincianneolmayolundaa 3 yasında ki kızımın adı Afel 22 haftalık hamileyim bu bebisimde kız ismi Âlâ olacak🤍
eed21 Benim kızım olursa babası Gökçe Umay koymak istiyor bende tamam dedim. Onun dışında Hifa, Meryem Azra, Hümeyra, Rana, Hatice Kübra bunlar çevremde olan isimler