Gecegunesi holamerf00 muayene sigortalı 2500 , doğum normalse eğer 40000 , mesai saati dışı doktoru isterseniz +6000 , sezeryan ve ssvd farklı fiyat. Benim 3. Doğum diye 40000 , ilk ve ikinci doğum değişiyor sanırım başkalarına başka fiyatlar vermişler çünkü
holamerf00 Gecegunesi evet ben de biraz araştırdım da 55 denen de olmuş siizn doğumunuz ne zaman acaba
serpilllga betulco hastane fikri yok şuan rastgele kontrollere gidiyorum. benim sürem var daha yolum başındayız. ama görünürde özel olmayacak gibi
babygirl02 betulco 5 gün önce doğum yaptım orda ve memnun kaldım ebe ve doktorum çok iyidi sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
minikmucizem26 babygirl02 doktor erkekmi kadınmiydi…bide dogumjmuz nsl gecti ebelerin tutumu vs bnde cam sakuraya gtmeyi dusnyrmda brz bilgi verrmsnz
serpilllga babygirl02 banada kişisel kotu davranan olmadı ama. aşırı acele ettiler gerçekten çok hızlı bir doğumdu ona rahmen kestiler biçtiler elleriyle genişlettiler neler neler. o sebepten estetik olucam sen düşün
babygirl02 minikmucizem26 doktorum kadındı ve doğum esnasında bana o kadar iyi davrandı ki ebeler de öyle çok iyi davrandılar
babygirl02 minikmucizem26 doğumu doktor yaptı normal doğum oldu zaten ama kaç dikişim var bilmiyorum canım
babygirl02 serpilllga o kadar kötü mü ya beni öyle yapmadılar doğum yapalı 1 hafta oldu dikişlerim hala acıyor ama
sevgiciftel babygirl02 merhaba benim de doğumun şuan çam sakurada planlanıyor bebeğimin kalbiyle alakali bir durum olduğu için diğer hastaneler doğumu kabul etmediler bende mecbur kaldığım için oraya baslicaz haftaya muayenelere. Nagehan bilgili ozgure randevu aldım . Dogumhanesi nasıldı ? Yanyana doğum masaları mi vardı yoksa doğum odasında tek miydiniz birde odalar tek kişilik mi eşiniz kalabiliyor mu . Açıkçası bana bagirmalaei ya da ebelerin hekimlerin suratsız olması şuan dert değil çünkü bebeğimin sağlığı söz konusu kucağıma sağlıkla alayım da gerisi boş geliyor şuan
babygirl02 sevgiciftel doğum odası var orda sancını vs çekiyorsun dogumun oluyor 2-3 saat sonra seni normal odaya alıyorlar ve odalar çift kişilik eşiniz yanınızda kalamıyor malesef ziyaret saatlerinde gelebiliyor
yaseminis sevgiciftel benim kaldığım oda tekliydi iki kişilik odalarda var eşiniz yanınızda kalamıyor bir refakatçi kalabiliyor
yaseminis betulco Ekim ayında orda doğum yaptım acilinden hiç memnun kalmadım ama doğumda çok ilgililerdi oda da çok güzel di refakatçinin de hep yanında olması da çok güzel ama baba dışında kimseyi içeriye almıyorlar
betulco yaseminis genellikle acilinde sorun yaşamışlar zaten gidenler geçen haftalarda acilinde bulundum bi sebepten ama hemşireler iyilerdi genel olarak gelen gidenin baktığı bi açıklık anı da olmadı orada kafamı karıştıran bi durum şuydu 29 haftalıktım bana perdenin arkasına geç alt tarafını tamamen çıkar dediler çıkardım ama karından baktılar normalde karından baktıklarında tamamen çıkart demezler kfjdjd ona anlam veremedim