Bsradker Doktoruma her gittiğimde sormayı unutuyorum. Nescafe ve Türk kahvesinin cok fazla yan etkisi var mı doktorunuz size yasakladı mı hanımlar yada ne yorumunda bulundular??
Ummuskaan Bsradker günde 1 bardağa izin veriyorlar bildiğim kadarıyla doktoruma hiç sormadım bugüne kadar canım hiç istemedi içmedim ama son günlerde çok canım istiyor 34+5 hamileyim
bossberna Fazla Bsradker ben ara sıra canım istediğinde içiyorum. 36.haftadayım. En fazla günde bir fincan diyorlar zaten tabi hiç içilmese daha iyi.
Aysegolcuk Bsradker benım ebem günde 3 bardak içebilirdim dedi ama ben öyle yapmıyorum çünkü 3 bardak bana fazla geldi zararlı günde 1 bardak içiyorum bol sütlü
Masalfatma Benim ilk kontrolumde direk söyledi çay kahve salam sucuk sosis yeme diye ama çok canım isterse 1 bardak içiyorum o kadardıktan bisey olmaz 😉
Mahidevran61 Bsradker gunde 1 türk kahvesi kalp sağliği içinde faydali kafein yok Türk kahvesi içilir
Umutbatum Bsradker 33+5 hiç esirgemedim çaydan ve kahveden kendimi hergün içerim kahve hatta telvesini bile yerim o kadar canın istiyor cok şükür de bişe olmadı