momtobee34 selenayyamakoglu16 ailelerimize ve arkadaşlarımıza kalp atışını duyduktan sonra söyledik 9 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam
alyoo selenayyamakoglu16 3 aydan sonra söyleyeceğim ilkinde hemen söylemiştik kalp atışı duyulmamıştı ve duyamadık da sonra tekrar açıklama vs derken uzun sürdü muhabbet. Şimdi kalp atışı duyduk ama 3 aylık genel riskden sonra söylemekte fayda var fetali yaptırıp sonucu alıp öyle söylemek istiyorum
bluemom24 selenayyamakoglu16 ailelerimize 9. Hafta söyledik geri kalanlara 4. Ay söyledik hiç paylaşım yapmadım ben de doğunca öğrenecek çok kişi var 😅
Gokturkmom_ selenayyamakoglu16 Eşim heyecandan daha kan sonucum çıkmadan annelerimize söylemişti herkesin öğrenmesi de 15 haftalıkkendi🕺🏻
Maviice Çok yakınlarıma öğrendiğimiz gibi söyledik. Zaten her gün konuştuğum insanlar yani☺️ diğerlerine doğunca söyleyeceğim😬 Hiç paylaşım da yapmadım nazardan da korkmam ama öyle gelişti biraz mahrem yaşamak istedim ☺️
selenayyamakoglu16 alyoo benimde ilk gebeliğim düşüktü kalp atışını duyamamıştık o yüzden bu gebeliğimde geç söyleme taraftarıyım 🥹
symdkci Ailelere beta hcg den sonra söyledik, diğer yakınlarıma üç aydan sonra söyledim riskli bir gebelikti o yüzden süreci çekirdek ailemle yaşamak istedim ✨🌸
selenayyamakoglu16 bluemom24 ay ne güzel bilgi aktarımı yapılmıyor demek ki 😄 ben birine söylesem diğeri öğrenir diye çekiniyorum
sema3346 selenayyamakoglu16 ben çift çizgiyi görünce hemen saniyesinde aradım yakın arkadaslarimi ailemi konu komşu 3 ay geçtikten sonrda akrabalara söylerim diye dusunuyorum
fdegirmencii Kalp atışını duyduğumuzda aile ve arkadaşlara söyledik 12 haftayı geçince de çevreye söylemeye başladık kademeli şekilde
Havin49_ selenayyamakoglu16 ilk oğlumu öğrendiğim gibi ikizlerimi anneme ablama eşime hemen söyledim eşimin ailesine de 3 aylıkken söyledik oğlum 10 aylıktı gebe kaldığımda eşimin tarafının gözü var eşim biraz geçsin sonra söyleriz dedi
gizemli00 selenayyamakoglu16 ilk gunden ailemizede bir haftalık kadarken ama akrabalar halen bilmiyor 🤣🤣koca tarafina demeyi düşünmüyorum 3.5 aydan selam olsun😁✋