zeynepctk m89 eğer sezeryan olacak olursanız Türk kahvesi götürün hastaneye ben iki üç fincan içtim günde toparlamaya faydası oluyor aklınızda bulunsun
fundiiim İlk hamileliğimde rahime kadar varis oluştu dolaşım bozukluğu olduğu dan ayaklarım aşırı şişmişti ikinci hamileliğimi bilmeden doktora gittim acil ameliyat dedi doktor hamile olduğumu öğrenince ertelendi yine aşırı bacak ağrılı rahime kadar Şişli ve ayaklarım kocaman şiş gebelik geçirdim doğurduğumu duyan ayakları indimi diye soruyordu.hamileliklerimde hep kan sulandırıcı kullandım sonrasında varis ameliyatı oldum 1 sene geçti 3. Hamileliğimdeyim ameliyat olduğum sol bacağımda hiç problem yaşamıyorum çok rahat ama şimdide sağ bacakta kasığa kadar varis oluştu kan sulandırıcı coraspin 100 kullanıyorum en başından beri doğum sonrası tekrar ameliyat yolu görünüyor sanki bu defa daha fazla ilerlemesini beklemeyi düşünmüyorum
m89 fundiiim çok geçmiş olsun benim sadece sol bacağımda var sarmaşık gibi şişkin ara ara çok ağrı yapıyor bebeğim baş aşağı pozisyonda aklıma düşüyor acaba varisten dolayı mı bacak aram çok ağrıyor yoksa bebekten dolayı mı bide kan sulandırıcı iğne mi yaptırıyordunuz her gün mü bir bilgim yok maalesef varis çorabı kullandınız mı etkisi var mı sizce
fundiiim m89 çok geçmiş olsun canım varisten ağrıyor olabilir doğumuna az kaldıysa doğum sonrasında mutlaka kalp damar cerrahi doktoruna görünmeni öneririm.şuan kan sulandırıcıyı her gece hap olarak kullanıyorum daha sonra koldan iğneye geçecekmişim.duşta sıcak su kullanma bacaklarını oturur pozisyondayken havaya kaldır kilo alımını kontrolde tut ve varis çorabı kullan mutlaka.umarım rahat geçirirsin
lale_lale m89 bende de varis çok fazla var bacaklar bajina bu 4,gebeliğim bunda çok erken çıktı varisler, Yengemde de çok olurdu varis çorabı kullandı 6 normal doğum yaptı, Bence engel değil güzel düşünün güzel olsun
derya1108 gzdnr1606 Hangi tür varis çorabı kullanıyorsunuz? Hamilelere özel varis külotlu çorabı gördüm araştırırken acaba ondan mı kullanıyorsunuz
gzdnr1606 derya1108 normal külotlu varis çorabı kullanıyorum hamilelere özel olanı bulamadım ama karın kısmı zaten sıkı değil bacak ve genital bölge kısmında sıkılık var sadece .
Gmzle m89 benim bacağımda da var vajinamda da çıktı doktora sordum vajinadaki büyüklüğüne gore bakılıp karar verilir normal doğuma engel olup olmadığı
alpkerem26 Benim de ilk gebeligimde vajinalda tek tarafta cikmisti son aylarda dogumda bir sorun olmadi dogumdan sonra zayen gecmisti simdi ikinciye hamileyim bunda da olur buyuk ihtimalle son haftalarda
m89 alpkerem26 geçmiş olsun benimde tek tarafta oluşmuş.Bu hafta doktor kontrolüm var sorucam normal doğumu etkiler mi diye teşekkür ediyorum ☺️