yasewin @mercimegin_annesiii @eslem2121 @Deletedmom_878 @bebegimle_ben @Sevgiiss @Papatya33 Kızlar ben yanlış tarihten hesaplıyormuşum 🤦🏼♀️ uygulamayı güncelledim ayarlar gitmiş sorgulamadan bakıyordum sonra arkadaşıma yazmıştım ordan baktım tarihe ben 10 ocakta adet oldum 17 ocakta bitti adetim. Uygulama 3 şubat gösteriyordu şimdi düzeltince 8 şubat oldu adet tarihim valla aptal gibi hissediyorum.. ama sorun şu ki yine de yumurtlamam üç gün hatta fazla gözüktü ve ben tarihimden önce adet oluyorum son üç adettir. Erken olduğum için de progestan başlıcaz. Ama hala çatlamadım sorun çatlamamam hala aslında 😭 inş anlatabilmişimdir
yasewin Deletedmom_878 ayy nolur bi daha oku çok uzunn hdjdjd adet bat 3ü değil 8i imiş. Ama sorunum yumurtanın üç gündür çatlamaması sadece bat tarihimi yanlış biliyormuşum onu yazdımm🥹
Deletedmom_878 yasewin Hee anladım aşko neden çatlamadı acaba havuç yemek iyi geliyor diye yazmışlardı
yasewin Deletedmom_878 cidden bu ay olmazsa yapmıcam ya iki günde bir olursa denk gelir zaten böyle insanı takıntılı hale sokuyor
Deletedmom_878 yasewin evet evet ben daha rahattım bu ay aldım çok stres yaptım olsa da stresten olmaz zaten ben şu an gün aşırı ilerliyorum bir dolu bir boş bakalım ne olacak
bebegimle_ben yasewin aynen yapmak stress bende yapmiycam artik bu ay olmasa bildigim gibi yapicam ben kendi bildigimle cogu arkadasim hamile kaldi yardimci oldum kendim testle ugrastim doktorla kalamadim bundan sonra bende test yapmiycam bu ay bakalim
eslem2121 yasewin cnm kusura bakma az önce yorum yapmışım yarım kalmış paylaşmışım sen test ypmaya devam et çatlar bence yarına kadar
lolaincincim yasewin Yumurtlama ve çatlamanın farkı ne? Ne zaman gebe kalınabiliyor veya ne zaman gebe kalma ihtimali yüksek?
yasewin lolaincincim ovülasyonda pik olunca yumurta büyüdü çatlaması yakın demek silikleşince de yumurtlama oldu yani çatlama oldu demek çatlamayla yumurtlama aynı 🥰
yasewin lolaincincim yumurta boyutu büyükken koyu çıkıyor testte o gün ve çatladığında değerlendirmek ihtimali arttırıyor. Üç gün öncesi yumurtlama ve sonrası değerlendirmek ihtimali daha çok arttırıyor diyorlar eşinizde problem yoksa. Bir gün arayla da olurmuş ama