burcuw Kızlar bugün 2. gebeliğim için doktora gittim progesteron ilacı başlamamı istedi doktor, ilk gebeliğimde 7. haftada bebeğimin kalbi durduğu için önlem amaçlı. Benzer durum yaşayıp progesteron kullanan var mıdır?
Busranur_mnts burcuw ben lekelenme olunca kullanmıştım fitil olarak hormon desteği zaten çoğu hamile de kullanmıştır faydası olur kullanın mutlaka
ahfer burcuw yaranizi hatırlamak için değil cnm ama kalp atışı durunca belirti var mı benim gebelik belirtileri Yok oldu sanki çok korkuyorum dört buçuk yıldan sonra oldu gebelik 🙁🥺 çok kafama takılıyor
burcuw ahfer ahfer ahfer yani bir önceki hafta kalp atışını dinledik sonraki hafta kan testi sonucum için gitmiştik, doktor gelmişken bi bakalım dedi bir anda şokla üzüntü hayal kırıklığı yaşadık. Yani herhangi belirgin bir his olmadı ama belirtiler azalmıştı. Şüphen var ise kontrol için doktora gitsen iyi olabilir hem için rahatlar.
buketdeniz19 burcuw bende aynı şeyi yaşadım 1 kere kürtaj oldum kalbi durmuştu doktorum önlem amaçlı progestan verdi 9+6 oldum Hala kullanıyorum
Fuunndaaa burcuw ben 32+1 im kanama riskine binaen baştan bu yana halen kullanıyorum 34 te keseceğiz çok şükür kanamam olmadı