Mineldeva0 2 günde bir avokado yedim . Her kahvaltıda yumurta yerim zaten hep işte peynir falan. Muz , kuruyemiş , kefir , yoğurt ve sevdiğim bir meyveden tükettim gün içerisinde . Ablam incirin arasına ceviz koy ye diyordu öyle yaptım bazen 2 tane yedim.Kuruyemiş karışık yiyordum ama özellikle ceviz badem fındık yemeye özen gösterdim.Bazen susam yedim 1 kaşık faydalı diye . Bunlar haricinde yemek olarak et çok tüketiyoruz somon yemek çok iyiymiş ama o kadar yemedim ben. Baklagil sebze falan da tabi .Ben hep makarna pilavcıyım bilemiyorum doktorum bana bebeğin kilosu öyle olunca karbonhidrata dikkat et demişti şekerim de çıkmadı. Benim ilk haftamda haftasiyla uyumluydu bebek sonra 1 hafta ileri cikmaya başladı ondan sonra 2 haftaya attı. Ben şimdi bazı şeyleri azalttım ama mesela avokado canim istiyor diye yiyordum ama yağlı besin o kadar yememeliydim şu an avokadoyu kahvaltıda yarım tüketiyorum diğer yarısını kaldırıyorum ya ertesi gün ya da sonraki gün yiyorum haftada 2 tam avokado yiyorum kuruyemis bir avuç kadar günlük yogurt ya da ayran mutlaka tüketiyorum kendim mayalıyorum bu arada.İşte bebeğe yarayacak şeylerden ve gün içinde ne canım isterse onu yiyorum. Herkes ayran kilo aldırıyor diyor akşamları içmeye başladım ben de. Bir de eşimle gece tostu yeriz kaşar da kilo aldırıyor diyorlar. Bu şekilde 😊