Suleaydogan1 Kızlar ayrıntılıdan çıktım bugün öğlen doktor göbek kordonundaki pis temiz kan damarının 1 tane olduğunu söyledi. Başına gelen varmı çok moralim bozuk, bir tanesi gayet iş görür dedi doktor ama içim bi tuhaf
bebekbay Suleaydogan1 benim kızımda öyleydi ayrıntı ultrasonda doktor söylemişti bebekte sadece kilo gerilik olabileceğini söylemişti ama bir sorun olmadı kızım 3.300 kg doğmuştu
Minasuu22 Suleaydogan1 Geçtiğimiz perşembe aynısı banada söylendi canım detaylıda ek bişey söylemedi kalp böbrek gibi organlarda sıkıntı yoksa bir sorun olmuyor genelde dedi kendi doktoruma gittim o da hiç kafanı yorma öyle olanların hepsi 38 39 haftada sağlıklı bir şekilde doğuyorlar dedi inşallah bir sorun olmaz kalbimizi ferah tutalım 🌸
anonim2208 Suleaydogan1 Benim kızımda da aynı sorun vardı. Ama hiç birşey olmuyor merak etme. 3550 gr doğdu şuan 5 yaşında 🥲
bltt Bana da detaylı ultrason da kordondaki arter damarın diğerine göre dar olduğunu ve son 3 ayda bebeğin gelişiminde gerilik olma ihtimali olabileceğini söylediler benimde moralim baya bozuldu kendi doktorumla görüşeceğim bakalım
Suleaydogan1 bltt inşallah hiçbir sorun yaşanmadan sağlıkla kucağımıza alırız bende salı günü görüşeceğim bakalım🥹
Hicran94 Suleaydogan1 benim bebeğim de de aynı durum var inşallah sağlıkla kucagimiza alırız. Siz kaçıncı haftadasinz
Hicran94 Suleaydogan1 içimizi ferah tutalım bende çok stres yapıyorum ara ara insanın elinden bişi gelmiyor
Suleaydogan1 kavalakurabiyesi yok hayır Allah’a çok şükürler olsun ki başka hiçbir sıkıntımız yok gayet sağlıklıyız haftasına göre de kilomuz gayet iyi
QueenBahar_ Suleaydogan1 korkma canım benimde tek kordon dedi hiç bı sıkıntı yaşamadım Bebeğim gayet sağlıklı doğdu şuan kucağımda bile😍 kilosu vs de iyidi İnşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsıniz
sibel_29 Suleaydogan1 benimde ilk gebeliğimde detaylıda çıktı bir damar tamamen kapalıydı tek damardan beslendi ve çok şükür 3kilo 800 gr doğdu oğlum
Hicran94 sibel_29 ya aynı durum bendede var 27 haftalık hamileyim bende çok garip hissediyor insan her kontrolde iyimi kilo alıyomu diye düşünmekten inanın keyif alamıyorumm tek isteğim sağlıkla kucagimiza almak
yeniannelif Suleaydogan1 merhaba aynı dırumu yasamıştım 26. Haftada düzeldi bebekte gelişme geriliği yapmamış veya yapmıyorsa sadece takip ediliyor endişelenmeyin