hd_d Kizlar internetten alip da iyi gelen bi site oldumuu yardimciii olurmususnuzzz haydi giyde cok uygun ayakkabilar var mesela alan oldumu ordan ayakkabi yoksa başka site onerilerine de acigimm
beyzzsenturkkk hd_d sadece trendyoldan alıyoruz marjin, tonny black falan orjinal alacağımız zaman mutlaka mağazadan deneyip görüp alıyoruz internetten orjinal bişey almayız (cogu sahte)
Fizikcifizik hd_d convesce all star hep internetten alirim trendyoldan cok memnunum orijinal cikiyor.
Dilay34 hd_d ben trendyoldan almıştım kızım için FLO ve Vicconun ürünlerinden ama bir daha asla almadım biri çok koku yapıyordu giydiremedim bile diğeride 2 giymede açıldı yazınca ilgilenmediler bile o yüzden mağazadan görüp beğenip almak daha mantıklı.
hd_d kartanesi___ bende kaydeettim yorumlara bakarak bir iki tane de guveneemedim iyi gelir mi gelemz mi diye ama sende yapiyomssun denemekte fayda varrr🤭
kartanesi___ hd_d Ben hep trendyoldan alıyorum ya ama dediğim gibi yorumlara dikkat ediyorum en az 4.4 puan olmasına dikkat ediyorum😁