rabia2306 oglum mayista 6 yasinda olucak nasip olursa mayis sonu haziran basi dogumum olucak ❤️ bir kaybim var fakat oglum daha kucuktu 4-5 yas civarindaydi ve ben isi yeni birakmistim bana eve annenin evde olma surecine alismasi falan derken dogdugundan beri calisiyordum, simdi bakiyorum da sanki daha iyi bir zamanlama gibi tabi ki hersey takdiri ilahi ama oglum daha sakin daha bilincli, tek belki beni zorlayacak olan eylulde 1. Sinif olmasi fakat onu da baba ve babanne yardimiyla asariz diye zorlanmayız diye dusunuyorum. Daha kucukken hic dusunmedik fakat 2 yasindayken olsaydi belkide oyun arkadasi gibi buyurlerdi, simdi ise abi olacagi icin tam bir abi kalıbına bürünmüs durumda boylesi de guzel 🤗 her turlusu guzel bence bakabilecek merhamet ve sabri olana zamani olana yasın bir onemi oldugunu dusunmuyorum ❤️ icinizi ferah tutun cnku ben kayip yasadigimda hic hazir deglmisim gibi geliyordu bir turlu kabullenememistim bu psikolojide cok etkiliyor nasillari bosverin akışına bırakın nefes egzersizlerine calisin bence cok faydali oluyor 🙃, ve ogluma da soylemek zorunda kalmistik vurma huyu vardi o gun bugundur kardesim ne zman gelecek diyor umarim saglikla kucagimiza aliriz 🌸🌸