rabia2306 en az en en az 3 olmalı 4-5 ideal fazlası bence gereksiz o saatten sonra insan rahatını bozamıyor😄 3 yaşa gelmeden yapma derim bunun 1,5 yaş atağı var 2 yaş krizi var 2,5 yaşı 3ü var bunları bi atlat cunku seni hamilelikte zorlar biraz büyüsün senden ayrılsın kendi islerini halledebilsin hamileliğin de rahat geçer anneliğin de ikisi de bebek olursa paramparça olman lazım yetişmek için ama 1 bebek ve 1 çocukla daha güzel geçer sürecin. ben 22 haftalık hamileyim kızım 3 yaşında diğer kızımı doğurduğumda 3,5 yasına yakın olucak hamileliğim çok çok rahat geçiyor kızımdan yana cunku beni zorlamıyor aman aman bi sorumluluğu yok bezi hariç onu henüz bırakamadı onun dışında bensiz de evde yaşayabilecek formda. ilk 3 ayım kusarak geçti berbattım sadece önüne yemek koymak bile çok zorladı ki 3 yaş düşünsene bunun 1-2 yasında olmuş olması daha zor olurdu ilgi ister oyun ister sorumluluk fazla kucak ister anlatsan anlamaz falan şimdi benimki hiç kucak istemiyor nedenini biliyor kardeşini biliyor sabırla bekliyor bana ev işlerinde yardımcı oluyor ben temizlik yaparken o üstünü cıkarıyor giyiyor yemek yiyor vs yani kücük bir yetişkin gibi bana zorluğu yok.
o yüzden beklemeni tavsiye ederim şimdi 2. bebek doğduğunda onu da dahil edeceğim herşeye ve aklı erdiği için zorlanacağımı düşünmüyorum onunla birlikte bu süreci atlatıp kardeşini büyütücez hem bana da dinlenecek zaman kalacak öğle uykusu yok bişeyi yok kendi kendine oynayabiliyor yazın oyalanacak çok imkan var daha büyük olduğu için dışarıda uyum sağlamakta da zorlanmayacak ki şu an bile zorlamıyor dibimde bitiyor böyle yani planlı gebelikti benimki iyi ki bir süre beklemişim arada ki yaş bizim için çok çok ideal 🫠🤎