habibe66yks CEMRE ismi koymak istiyorum içime o sindi ama annemler anlami kötü kor ateş demek iyi değil diyorlar baksa isimler hoşuma gitmiyor ne yapmam lazım fikir almak istiyorum
1905_1 habibe66yks ismi Cemre olan ünlüler var mesela gayet iyi hayat yaşıyorlar. Pek de ilgisi yoktur diye düşünüyorum 😀
prinkle habibe66yks hangi niyetle koyarsanız öyle olur siz baharın gelişini düşünerek koyun içinizi açsın hayatınıza hep baharı getirsin inşallah
Ziyangillerrr_ habibe66yks Bence isim etkilemez. Sadece bazı dini ismleri tek başına koymayın ağır gelir derler. Yetiştirilme tarzı, büyüdüğü çevre insanın hayatını ve geleceğini şekillendirir. Kimseye laf düşmez içinizden geçiyorsa koyun 🌻
QueenBahar_ habibe66yks ben inanmıyorum birde bu muhabbet çıkmış çocuğa koyulan isim işte yaramaz olurmu bilmem ne saçma geliyor bana Sen beğendiysen kime ne
1kovakizi habibe66yks ay ne alaka yaaa doğayla ilgili baharı ve canlanmayı simgeleyen gayet pozitif bir isim ona bakarken insanlar direkt ateş ismi koyuyor hiç kimsede de olumsuz bişey görmedim 😂 gönlünüzden geçeni koyun çocuk sizin çocuğunuz
klncbebek habibe66yks ayy annem beni doğurunca ilk cemre koymuşlar adımı babam cami hocasına sormuş oda iyi gelmez ateş kor parçası demiş ve ismimi değiştirmişler
bulut_cm Benim ismim de Cemre ve şimdiye kadar kötü hiçbir duyum almadım Cemre’nin bahar müjdecisi anlamına odaklanıp koyarsanız içiniz daha rahat eder bence 💞