Deletedmom_878 melike__41 20 yeni yaptım da o yüzden koyu gibi 19 kadar koyu değildi diğeri soldu ondan
nil777 Deletedmom_878 senin liste hep pik gibi ama değil 😂çok ilginç ya vallahi çözemedim. Bir şey sorucam hiç gebelik testi yaptın mı ?
nil777 nil777 bunu neden sordum biliyor musun millet bazen ovulasyonda sürekli çift görünce oradan anlıyormuş ya seninki bi ilginç bi ihtimal oldum
Deletedmom_878 nil777 hah aradığım yorum işte hep pik gibi ama pik değil 😀 en koyusu dün oldu işte hiç yapmadım çünkü baya var daha şimdiden de çıkmaz diye düşünüyorum
Deletedmom_878 nil777 evet işte başından belli koyu gidiyor ve asla tam pik olmuyor aşırı şaşırıyorum ve stres oluyorum sen yaptın mı test bugün
nil777 Deletedmom_878 ya ben misafirim var aşırı sıvı tükettim az önce yaptım yine silik ama akıntım gelmeye başladı hafiften giderek akıntımda artıyor . Bu akşam yapcam mecbur
nil777 Deletedmom_878 tamam cnm. Bir de ben şunu dünü degerlendirmedim çünkü pik değil ya çok üst üste yapmamak lazım diyorlar . Boş geçtim bilerek .
Deletedmom_878 nil777 aşkım ben hiç üst üste yapmıyorum bir boş bir dolu dün pik gibiydi gece silik olmuştu hafiften değendirdim bugün boş geçecem.bence her gün sperm kalitesini miktarını düşürür gün aşırı iyi
nil777 Deletedmom_878 bence de öyle bir de ben bir sayfada yumurtlamaya kadar 3 günde bir yap . Yumurtlama görünce 3 gun üst üste yap gördüm. Ama sen haklısın senin belirsiz yani . 1 boş 1 dolu en azından sana mantıklı
Deletedmom_878 nil777 valla yumurtlamamı bilmiyorum ki en en koyusunu dün gördüm oda akşama silikti siliği değerlendirdik
nil777 Deletedmom_878 bir de senin test durdukca koyulaşıyor ya sanki benim durdukça rengi açılıyor .
nil777 Deletedmom_878 bu şey var 17.00 gibi yaptığım ama sıvı almıştım yani sahlep vs içmiştim 30 dk öncesinde dur atayım