Deletedmom_878 bebegimle_ben evet canım koyulaştı 16 sında sonra silikti 19 da tekrar koyulaştı ama hiç böyle koyu görmedim
bebegimle_ben Deletedmom_878 bende gormedim bana doktorum sey dedi kadin ayda iki defada yumurtlarmis sasirmistim belki oule oldu
Deletedmom_878 hilalaselll4 canım döngüm 30 31 32 33 34 günde oluyor değişiyor pcos tanısı almadım bilmiyorum ki
sepselin Pik bence ama sanırım idrara batırırken max çizgisni geçmişsin bir köşeden o yüzden iki çizginin de üstü hafif kaymış bana da aynısı oldu maxı kaçırınca böyle çıkıyor bu akşamı değerlendirin bence
Deletedmom_878 sepselin yani nasıl anlamadım canım maxı geçmemeye çalışıyorum genelde geçtiği için mi koyu çıktı pek anlayamadım
bebegimle_ben sepselin alla oylemi oluyor canim bende bir kere maxa tam gelmeden olcmedi tam olcumu nasil bunlarin
Kubra381 Deletedmom_878 canım pik sanırım Senin döngülerin hani 30-31-32 vs imiş ya beklenen adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor o zaman senin 16.günden sonra yumurtlama olabilir ama sen düzenli değerlendir inşallah Benm mesela döngüler uzun sürüyor ya o yüzden geç yumurtlama oluyor