Deletedmom_878 trp bu durunca böyle oldu ilk 10 dakika diğer çizgiyle aynı değildi aynı senin attığın gibiydi
trp Deletedmom_878 canım eczaneden Ovülasyon testi alıp baksan bi iki farklı testle daha iyi anlardın kafan karışmazdı
bebegimle_ben trp canim sen pik olmusun aynen pinarin dedigi baya koyu cunku ve catlamisin ama degerlendirmisin o iyi haber
Deletedmom_878 trp bende şu laboquick varya ondan alırım sanırım ama inşallah gerek kalmaz hiç birimize.gece 1 de değerlendirdim geri çatlamaya mı gelmiştir pike mi yeterli mi sizce
bebegimle_ben gogebakk valla sendedemk var beywz akinti kasikta agri batma gibi hogus hasasiyetk sizi agri ayni dpo 7 deyim depk 8 de test yapicam ama ayniyiz canim guzel habermi alcaz insallh kiz hamileyizdir
gogebakk ilk gebeliğimde hamilelik nedir pik nasıl olur ne bilemeden nasul güzel öğrenmiştim bu stres neymiş böyle kızlar hayırlı dualar ediyorum hepimize her namazda
Deletedmom_878 gogebakk ayy canım benim Allah razı olsun bende sizlere ediyorum güzel haberleri verelim
bebegimle_ben Deletedmom_878 gogebakk bende ettim valla ben de pik bilmezdim doktorlar verirdi tarihi ama bu sefer kendi bildigimi yaptim pike aldirmdim vucudumu dinlendim canim insallah yanilmaz 4 aydir doktorun verdigi tarihi yaptim hic tutmadi bide cok sey kulandim ozel yumrutaliga iyi gelen seyler bal karisimi birseyler bakalim bu ay guzel haberler aliriz insallah
bebegimle_ben gogebakk tamam insallah valla doktorum 28 sinde cikar test dedi dpo 8 oluyor o zaman insallah ya guzel haberler verelim kiz bende var hsiediyorum bakalim
Deletedmom_878 gogebakk canım dün benimki pik gibiydi ya gündüz 3te akşam 22.30 gibi silik olmuştu hafiften 1 gibi ilişki oldu yeterli mi çatlamaya gelmiş oluyor sanırım
bebegimle_ben trp karismasin sen pik olmusun canim ertesi gun siliklesmis yani catlamis degerlendir guzelce bugunde sonra emin ol iyce silik olcak kacirma
bebegimle_ben Deletedmom_878 bebegimle_ben gizeemsahin 10 gun kaldiysa birakmalisiniz sonrasi digru cikmiyi