Deletedmom_878 döngünün 19. günü ilk 15 dakikada böyle @melike__41 @defneninaannesiiiii @Busraaaakkk @gizeemsahin @nil777 @gogebakk @bebegimle_ben
bebegimle_ben Deletedmom_878 canim sana sanki bundan baska koyulasma olmaz gibi ya pikmi acaba cunku acilmisti demi
melike__41 Deletedmom_878 o civarlarda tekrar yap zaten 16. Günle 19. Gün pik beklenir şaşırmamamız lazım normal zamanlama
Deletedmom_878 melike__41 ama diğerine pik oldu dedik yeniden koyulaştı ona şaşırdım demekki o pik değildi
gogebakk sanki pik olacak akşama bu ay bende şaşırdım kaldım o yüzden testi bıraktım nasip kısmet artık gerisi diyerek akşama da kesin yap
bebegimle_ben gogebakk evet Deletedmom_878 bence canim pik geliyor ben olsam oglen aksam yaparim ben oyle yaptim piki yakaladim
gogebakk Deletedmom_878 stres olma kaçırmadan inşallah rabbim nasip edecek zaten sen değerlendiriyorsun
Cukulutalisalep Deletedmom_878 yumurtlama kaç gün önce olmuştu ? Bazı kadınlar 1 ayda 2 kere yumurtlama yaşar. Buda ikiz gebelik için şanstır. Bugünleri de değerlendirin alttaki resim pik görünüyor. Ama 10 dkda çıkan doğru ilk 10 dkda çıktıysa pik.
bebegimle_ben Rojdiyebiri Cukulutalisalep evet benimde doktorum dedi bazi kadinlar iki defa yumurtlama yasar
Deletedmom_878 Cukulutalisalep tam yumurtlama değilde buraya atmıştım yine test koyuydu canım pik diye yorumladık.ama bana göre pik olmamıştı diğer çizgiye aynı yada daha fazla koyu değildi.ama silikte değildi 16.günde.sonra silikleşmeye başladı 19.günde döngünün tekrar koyu olmaya hiç birşey anlamadım inanki
Rojdiyebiri Deletedmom_878 18. Gün pik gördün biraz geç yumurtaladın yada ayda 2 kez yumurtaladın bugünü değerlendir yarını da değerlendir inşallah dün bir şey yaşamamışsındır😂
Cukulutalisalep Deletedmom_878 o zaman yumurtlama değilse sen bugünün yarını diğer günü deperlendir teste devam et sıvı alımınu kes 2 saat önceden. İlk idrarla yapma ve günde 1 test aynı saatlerde yap sabah akşam yapmana gerek yok.