Niless45 Niless45 arkadaşlar benim başlık yanlış anlaşıldı galiba ya düzeltemiyorum da ÇATLATMA İĞNESİ sonrası 12. Gün negatif demek istedim
Hurremsultannn Bende 9 . Gündeyim negatif . Acaba döner mi . Kızlar dpo kaçta hayalet silik falan yakaladınız ?
Niless45 Hurremsultannn evet ya deneyimi olan birileri yazsa da bize umut olsa keşke Saçma sapan postlarda binlerce yorum oluyor anında buraya da bakın lütfenn😭😭
elf006 nevinbulyaman bnde dpo 8 böyle gördüm ancak yalancı pozitif olabilirmiş nette araştırdım iğne etkisi diyor dpo 9 da yoktu mesela beklemedeyim hayırlı olsun inşallah artarak gider beta hcg
nevinbulyaman Geçen cumaydı reglime de 5 gün vardı pazartesi günü kan verdim 6.9 ile gebeliği mi öğrendim çarşamba tekrardan kan verdim 41.6 bu akşam yine kan vericem
nevinbulyaman @Niless45 teşekkür ederim canım. ben bu ay Ovülasyon yani yumurtlama testlerinden aldım reglim biter bitmezse kullandım yumurtlamamı öğrendim pik olunca testler yumurtlama oluyor tekrar silikleştiği gün çatlama oluyor çatlama gününü 0 kabul edip ilerleyen gün sayısı dpo oluyor canım
nevinbulyaman @Hurremsultannn days doctor burda paylaştım dediler yalancı sonuç veriyor sonra komşum freely marka verdi oda silik çıktıonada dediler yalancı sonuç veriyor sonra internetten sipariş ettiklerim geldi prodoctor oda diğer ikisine göre biraz belirgindi yani anlayacağınız üç markadada gösterdi kendini bebeğim
anonimhesapp Niless45 anlaşılıyor merak etmeyin ☺️ bende 11. Gün test yapmıştım negatif bugün regl olmadım döner mi diye umutlanıp duruyorum
Niless45 anonimhesapp gerçekten sabır meselesi bende pcos var sizin de mi öyle ilk denemem bide heycandan duramıyorum Biri negatiften döndü der diye bekliyorum buralarda🥹🥲
mystery94 anonimhesapp kaçıncı gününüz benim 16. Günüm hala regli olmadım dün kan verdim 2 çıktı. Doktorum çok erken 28 ocakta ver dedi çünkü en son 31 aralıkta olmuştum inş artar benimde Niless45 bende de pcos var ilk iğnem
anonimhesapp Niless45 dayanamadım test yaptım bariz negatif yine. Ben 1.5 senedir olduğu gibi yine elendim bacım sana başarılar 😂 inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın 🌸
anonimhesapp Niless45 ben iğne vurulmadım ovulasyon testiyle yumurtlamayı çatlamayı takip ediyorum yumurta takibimdekiyle de uyuşuyor. 14. Gündeyim olsa artık çıkması lazımdı 😂
Nurhyat01 Çatlatma iğnesinin 11. Yada 12. Günü kan verdiğimde negatif çıktığında tekrardan pozitife donmedi 2. Çatlatma iğnesinde pozitif gördüm ben Allah size de inşallah nasip eder 🙏🥹
smkrky ben iğne kullanmadım ama dpo 13-14-15te yerleşme lekelenmelerim oldu dpo 17de yani beklenen regl günü de silik çizgiyle öğrendim
nunusunbloguu Bu iğne beta hcg yi arttırıyor 10-12 günde vücuttan atılıyormuş. Ben de iğneden sonra 9.günümdeyim şu an. Doktorum reglin gecikmeden test yapma dedi o yüzden bekliyorum. Bence sizin de şu an negatif çıkması normal reglinize kaç gün var
Niless45 nunusunbloguu banada aynı 15 günden önce test yapma dedi ama tabiki dayanamadım. Reglime 7 gün var
lidya_15 nunusunbloguu benim iğne olalı 17. Günüm ve reglim 2 gün gecikti. 11. Gün kanda 1.18 di beta doktorum tekrar kan vermemi istedi vermedim 🤷🏼♀️ yarında regli olmazsam kan vereceğim