papatsym_ Doktorum geçen haftaya kadar bebek aşağıda deyip göndermişti bu hafta kağıda kız bebek yazmış. Detaylıya girmedim daha böyle yanılan cinsiyetleri başka söylenen birileri var mı aramızda
emim papatsym_ benim kuzenim doğacağı güne kadar erkek dediler her şeyini mavi yaptılar ismini bile koydular doğum yaptığı gün bebeği kız doğdu kimse inanamadı test falan yaptılar ki çocukları çıktı yani o derece çünkü onu hep erkek dediler
elifkrttt Peki bu iki farklı cinsiyet söylenen arkadaşlar özel mi devlet mi konuda belirtir misiniz ☺️ papatsym_ cadii senaryo
senaryo cadii aynı bende böyle oldum parti bile yaptım yani kız dediler 3. Bi doktor erkek dedi karmakarışık eskiden böyle değildi bence 😂
Dryglgl meryayaz doktor tecrübeliyse erkek çocuğu bence yanılmayabilir benim bebeğime de 11 haftada erkek dedi doktor hiç değişmedi şuan 3,5 yaşında ☺️
meryayaz Dryglgl çok iyi araştırıp öyle gittiğim bir doktor alanında uzman bir dr ama bilemedim umarım yanılır yinede herşeyden önce sağlıklı olması tabi 😌
Meryem345 senaryo ya kaç haftalıkken 3 doktor erkek dedi hangi haftalarda yani bana da çünkü erkek dedi 3 doktor hala kız hissediyorum 😀
senaryo cadii yani henüz karnımda ben bi kaç farklı doktora gidiyorum bakalım haftaya kontrol muanem var kız diyen de erkekmiş diyecek mi bakıcaz ama çok net pipi gösterdi
senaryo elifkrttt benim gittiğim 3 doktor da özelde farklı doktorlar hatta iki tanesi aynı gün bakıp kız dediler yanılma olmaz sanmıştım
papatsym_ elifkrttt bana özelde kız dediler ama 19 hafta olunca yanılmas diye düşünüyorum da bir de devlete gideyim